5070ti 9800x3d 32gb Ram X870 Aorus Bu Kombinasyon Nasıl?

Ramleri ares 2x16 6400 mhz cl30 ram alıyorsun. Ssd yi kingston kc3000 1 tb al psu olarak enermax revolution 3 1000w al anakart olarak kesinlikle gigabyte b850m force wifi lı modeli al 5070 ti o fiyata alacağına indirim bekle 63k ya 5080 al.
Adam beyaz diziyor belli ki ayrıca bu kadar uğraşın sonucu 5080e çıkmaya değmez 10 fps bile olmuyor aralarında

psu nasıl sizce sessiz çalışıyor mu acaba
Hocam psu -A tier diye biliyorum yani kaliteli. Onun haricinde sesini bilmiyorum. Önerdiğim tüm parçaları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam beyaz diziyor belli ki ayrıca bu kadar uğraşın sonucu 5080e çıkmaya değmez 10 fps bile olmuyor aralarında
58k ya 5070 Ti almak mı yoksa 63k ya 5080 almak mı?

Ayrıca kendisi beyaz istiyorum dememiş özel olarak. Evet, seçtiği parçalar beyaz olabilir ama kendisi illaki beyaz olacak diye bir şeyde dememiş.

Hocam psu -A tier diye biliyorum yani kaliteli. Onun haricinde sesini bilmiyorum. Önerdiğim tüm parçaları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

58k ya 5070 Ti almak mı yoksa 63k ya 5080 almak mı?

Ayrıca kendisi beyaz istiyorum dememiş özel olarak. Evet, seçtiği parçalar beyaz olabilir ama kendisi illaki beyaz olacak diye bir şeyde dememiş.
Beyaz siyah random seçse haklısın ama bütün parçalar beyazken ben siyah parça önermem 63K ya çıkıp alacağı 5080de siyah zotac solid core zaten

Sadece ssd değiştir @winconco

Beyaz siyah random seçse haklısın ama bütün parçalar beyazken ben siyah parça önermem
Ben sadece en iyi performansı alabilsin diye önerdim tüm parçaları. Aynı zamanda parası cebinde kalsın diye tavsiye ettim. Ama sizde haklısınız bir bakıma beyaz sistem dizmek istiyor galiba konu sahibi.

Beyaz siyah random seçse haklısın ama bütün parçalar beyazken ben siyah parça önermem 63K ya çıkıp alacağı 5080de siyah zotac solid core zaten

Sadece ssd değiştir @winconco

Hocam, en azından ramleri değişsin bence, cl 36 fazla.

Ben sadece en iyi performansı alabilsin diye önerdim tüm parçaları. Aynı zamanda parası cebinde kalsın diye tavsiye ettim. Ama sizde haklısınız bir bakıma beyaz sistem dizmek istiyor galiba konu sahibi.

hocam pz/bft destekleyen akvaryum kasa şık ve siyah, eğer bilginiz veya öneriniz varsa önerir misiniz

Hocam, en azından ramleri değişsin bence, cl 36 fazla.
1080P bile abartılacak bir farkı yok cl36 ve cl30 arasında. 2K ve 4K'da durum çok azalacak. Beyaz istiyorsa kalabilir. X3D işlemcilerin l3 cache'i handikapı kapatıyor zaten

Ssd yi gen5 secmenizi tavsiye edebilirim onun disinda guzel kombinasyonlar

Ssd yi gen5 secmenizi tavsiye edebilirim onun disinda guzel kombinasyonlar
Ciddili habire veri aktarımı yapmıyorsan gereksiz ve daha çok ısınıyorlar. Dramli bir GEN4 fazlasıyla yeterli.

1080P bile abartılacak bir farkı yok cl36 ve cl30 arasında. 2K ve 4K'da durum çok azalacak. Beyaz istiyorsa kalabilir. X3D işlemcilerin l3 cache'i handikapı kapatıyor zaten
Cl 30 rami cl 26 yapabilir ama.

hocam pz/bft destekleyen akvaryum kasa şık ve siyah, eğer bilginiz veya öneriniz varsa önerir misiniz
Hocam, kasalar hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim gerçekten.

Ciddili habire veri aktarımı yapmıyorsan gereksiz ve daha çok ısınıyorlar. Dramli bir GEN4 fazlasıyla yeterli.
Kesinlikle, Gen4 yeter. Gen5 ssdler iş için kullanılır.

Hayırlı olsun muazzam olmuş ama yerinde olsam kasaya o kadar para vermezdim. Zevk meselesi tabi şimdiden hayırlı olsun tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,872
Üyeler
197,073
Son üye
emircirakk
Geri