yine basladik ya
3 farkli kart denedim kabul etmedi sonra hesap banlandiYüksek fiyatlı risk alırım diyen varsa aynı satıcı G2A'da 1000 TRY kodu 430 TL'ye satıyor.
Alıntıyı görüntüle
Son düzenleme:
3 farkli kart denedim kabul etmedi sonra hesap banlandiYüksek fiyatlı risk alırım diyen varsa aynı satıcı G2A'da 1000 TRY kodu 430 TL'ye satıyor.
Alıntıyı görüntüle
Hesap açıp hemen alım mı denedin? Bu tip siteler önce bi sürü bilgi girmeni ister.yine basladik ya. 3 farkli kart denedim kabul etmedi sonra hesap banlandi
2 kartla direkt denedim olmadi bilgilerimi doldurup ucuncuyle denedim patladiHesap açıp hemen alım mı denedin? Bu tip siteler önce bi sürü bilgi girmeni ister.
Satın aldım sorunsuz şekilde aktif edebildim. An itibariyle bakiye 1725 TL oldu (Dün 25TL'lik kodlardan biri patlak çıkmıştı). Youtube Premium ve Google Ai Plus üyelikleri için satın aldım. Umarım hesapta uzun süre bekliyorlardır.Yüksek fiyatlı risk alırım diyen varsa aynı satıcı G2A'da 1000 TRY kodu 430 TL'ye satıyor.
Alıntıyı görüntüle
Kodlar kullanılmış hem de yüksek oranda kullanılmış çıkıyorkacırmısım acayıp derece uzuldum bılen varmı bu sıtede hep ındırım oluyormu hocamlar?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kodlarmı calısmıyor hocam kulllanılmısmı?
anladım hocam tesekkurlerKodlar kullanılmış hem de yüksek oranda kullanılmış çıkıyor
1 adet aldım ve sorunsuz şekilde aktif oldu. Teşekkürler.Yüksek fiyatlı risk alırım diyen varsa aynı satıcı G2A'da 1000 TRY kodu 430 TL'ye satıyor.
Alıntıyı görüntüle
enebadan 10 koddan birinde bu sorun vardı,satıcı iade etti.Beyler form doldurmami söyledikleri kodlar icim bu maili attılar. Önerisi olan varmi 300 lira çöp olmasın
Alıntıyı görüntüle
Yüksek fiyatlı risk alırım diyen varsa aynı satıcı G2A'da 1000 TRY kodu 430 TL'ye satıyor.
Alıntıyı görüntüle
hocam hangi kartla satın aldınız , ben hangi kartımı denersem deniyeyim kabul etmiyor da
garantiyle aldım ziraatle denedim olmadı. şimdi 1 tane daha aldım sorunsuz çalıştıhocam hangi kartla satın aldınız , ben hangi kartımı denersem deniyeyim kabul etmiyor da