nasıl sıra gelsin işlemcisi soğutucusu gpusu anakartı derken sizde haklısınızHer duygusal yakınlık kurduğumla uyuyacaksam psuya sıra gelmez aga, ayrıca eyvallah paylaşmakla da iyi yaptın kralım.
tieri c olması lazım pek iyi psu değil aynı fiyata ne var bilmiyorum ben olsam 2 el alırdım occr testi iste kaliteli bir psu ömürlük oluyor zaten adam videoda atsın full güçte ses çıkmıyorsa testte sorun yoksa al yaniLinkteki psu da indirimde görünüyor. Bilgisi olan var mı alınır mı ?
![]()
NZXT C750 750W 80+ Gold Core PCIe 5.1 ATX 3.1 135mm Full Modüler PSU | ITOPYA
NZXT C750 750W 80+ Gold Core PCIe 5.1 ATX 3.1 135mm Full Modüler PSU En iyi fiyat seçenekleri ile PA-7G3BB-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam AI b-a arasında diyor doğruluk payı var mıdır ?nasıl sıra gelsin işlemcisi soğutucusu gpusu anakartı derken sizde haklısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tieri c olması lazım pek iyi psu değil aynı fiyata ne var bilmiyorum ben olsam 2 el alırdım occr testi iste kaliteli bir psu ömürlük oluyor zaten adam videoda atsın full güçte ses çıkmıyorsa testte sorun yoksa al yani
pardon benim dediğim bronze olandı bu gold olanmış a tier direkt bu evet
5800 tl bu çok paraymışnasıl sıra gelsin işlemcisi soğutucusu gpusu anakartı derken sizde haklısınız
tieri c olması lazım pek iyi psu değil aynı fiyata ne var bilmiyorum ben olsam 2 el alırdım occr testi iste kaliteli bir psu ömürlük oluyor zaten adam videoda atsın full güçte ses çıkmıyorsa testte sorun yoksa al yani
Bunun yerine cratos veya enermax alınır bence bu fiyata çıktın mı 850 den aşağı almamak lazımnasıl sıra gelsin işlemcisi soğutucusu gpusu anakartı derken sizde haklısınız
teşekkür ederim daha iyi bir fırsat görene kadar kararım sabit öyleysehangi açıdan daha fazla güven verdi hocam fikrinizi duymak isteriz
Enermax daha iyi japon endüstriyel sınıfı, fan olarak daha sessiz daha uzun ömürlü (akışkan dinamik rulman), tier a- segment bir seviyede thermaltake ise listelerde çok fazla adı geçmiyor net verisi yok.