Merhaba Arkadaşlar 5060 8 GB Vs 9060xt Çok Aradayım Yardımcı Olurmusunuz.

cagdastr

80+
Reaksiyon skoru
1
Kimisi amd kartı çok problemli başına dertmi arıyorsun bütçen o akdarsa 5060 al 8gb ama dlss gibi + özellikleri var diyor kimiside 16 gb güççlü vram daha uzun ömürlü ne almam lazım birde ram eksiğim var ne almalıyım teşekkürler

Dlss ve fsr'ın farkını cidden anlayacağını sanmıyorum. FSR 1.0 bile gözüme çok batmıyor FSR 4.1 fersah fersah iyi. 9060XT alın. Problemler her iki taraftada var sorunsuz ürün yok piyasada sistem stabilse amd de sorun yaşaman zor kartta direk fabrika çıkışı problem yok ise.

ya saf guc icin amd ama teknoloji isin icine girince kesinlikle nvidia amd kullanicisi olarak soyluyorum bunu

Kimisi amd kartı çok problemli başına dertmi arıyorsun bütçen o akdarsa 5060 al 8gb ama dlss gibi + özellikleri var diyor kimiside 16 gb güççlü vram daha uzun ömürlü ne almam lazım birde ram eksiğim var ne almalıyım teşekkürler
8 gb vram alınmaz artık 9060xt almaya bak

testlere bakıyorum neredeyse yakın teknoloji işin içine girince gercekten cok basarılı nvidia

9060xt alabilirsin Hayatımda hiç Nvidia kart kullanmadım hep AMD kullandım hiçte sorun yaşamadım millet çok abartıyor sürücü de problem varsa onuda düzeltiyorlar zaten güncelleme ile

Dlss ve fsr'ın farkını cidden anlayacağını sanmıyorum. FSR 1.0 bile gözüme çok batmıyor FSR 4.1 fersah fersah iyi. 9060XT alın. Problemler her iki taraftada var sorunsuz ürün yok piyasada sistem stabilse amd de sorun yaşaman zor kartta direk fabrika çıkışı problem yok ise.
hocam pek anlamıyorum o yüzden soruyorum cs2 için 5070 ile 9070xt arasında kaldım. fsr dlss falan ne bilmiyorum bunlar cs2 için önemli şeyler mi ?

hocam pek anlamıyorum o yüzden soruyorum cs2 için 5070 ile 9070xt arasında kaldım. fsr dlss falan ne bilmiyorum bunlar cs2 için önemli şeyler mi ?
CS2 de upscale teknolojisi kullanılmamalı zaten FSR 1.0 var CS2 de 1080P altı çözünürlükte oynuyorsan hayırlı olsun japon yetişkin filmi gibi oluyor oyun. Ayrıca cs2 işlemci oyunu ekran kartı yerine işlemciye yoğunlaşmaya çalışın.

2 yıl olacak nerdeyse 6750xt kullanıyorum amd nin 2 güncellemesi sorunluydu onun dısında sorun yasamadım

napayım yanı anlamadım zaten cs oyuncuları 1080 p altı de oynuyor.Hangisini alayım ?
CS2 de upscale teknolojisi kullanılmamalı zaten FSR 1.0 var CS2 de 1080P altı çözünürlükte oynuyorsan hayırlı olsun japon yetişkin filmi gibi oluyor oyun. Ayrıca cs2 işlemci oyunu ekran kartı yerine işlemciye yoğunlaşmaya çalışı

napayım yanı anlamadım zaten cs oyuncuları 1080 p altı de oynuyor.Hangisini alayım ?
9070xt daha iyi bir kart ama sadece cs2 için 5060Ti bile fazla oluyor işlemci oyunu.

5060 8 gb ile 9060xt yan yana koymak hakaret olacaktır 16 gb 5060ti ile kıyaslarsın iki kartı onun dışında sormaya gerek yok forza 6 bile 14 gb vram tüketiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9060xt al kesinlikle daha geçen hafta aynı şekil sadece cs valo oynayan bir arkadaş vardı 35 e 0 sistem dizdim ona dün aldı kasayı memnun 9060xt 5600x kombosu iyi

5060 8 gb ile 9060xt yan yana koymak hakaret olacaktır 16 gb 5060ti ile kıyaslarsın iki kartı onun dışında sormaya gerek yok forza 6 bile 14 gb vram tüketiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9060xt al kesinlikle daha geçen hafta aynı şekil sadece cs valo oynayan bir arkadaş vardı 35 e 0 sistem dizdim ona dün aldı kasayı memnun 9060xt 5600x kombosu iyi
hocam 5070 ile 9070xt arasında kaldım demiştim üstteki mesajımı okursanız ona göre yazarmısınız ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri