Yeni Pc İçin Ne Kontrol Edilmeli

Reaksiyon skoru
8
S.a, yeni kasa aldım geçen hafta uzun zaman sonra ilk bilgisayarım olacak. Montörüm daha gelmedi baya eski bi monitör var elimde onunla sadece testlerini yapayım diyorum. Ama ne testi yapıcam nelere bakmam gerekiyor bilmiyorum, sistem kurulu geldi kontrol et öyle gönder işaretlemiştim. İncehesaptan 9070 li bir kasa. Bana ne tavsiye edersiniz neleri kontrol etmem lazım bir rehberi varmı bunun. Ve son olarak bu eski dediğim monitör zarar verirmi kasaya sıkıntı olurmu ?

Hiçbir zarar vermez, istersen 20 senelik monitöre takabilirsin. Test kısmına gelirsek, sistemi incehesaptan aldığın için onlar zaten gerekli testlerini yapıp yolluyorlar. Senin yapman gereken şey gerekli sürücüleri güncellemek, ekran kartı ve bios gibi. Yapman gereken ekstra bir işlem yok.
S.a, yeni kasa aldım geçen hafta uzun zaman sonra ilk bilgisayarım olacak. Montörüm daha gelmedi baya eski bi monitör var elimde onunla sadece testlerini yapayım diyorum. Ama ne testi yapıcam nelere bakmam gerekiyor bilmiyorum, sistem kurulu geldi kontrol et öyle gönder işaretlemiştim. İncehesaptan 9070 li bir kasa. Bana ne tavsiye edersiniz neleri kontrol etmem lazım bir rehberi varmı bunun. Ve son olarak bu eski dediğim monitör zarar verirmi kasaya sıkıntı olurmu ?

Hiçbir zarar vermez, istersen 20 senelik monitöre takabilirsin. Test kısmına gelirsek, sistemi incehesaptan aldığın için onlar zaten gerekli testlerini yapıp yolluyorlar. Senin yapman gereken şey gerekli sürücüleri güncellemek, ekran kartı ve bios gibi. Yapman gereken ekstra bir işlem yok.
anladım, teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Ursa
ya knk bilgisayar geldi ama ekran kartı ve ekran kartı koruyucusu takılı değil ssd bile takılı değil bu normal bir uygulamamı şikayet edicem bunları, ben her şeyi kurun demiştim. bunlarlamı uğraşıcam şimdi
Hiçbir zarar vermez, istersen 20 senelik monitöre takabilirsin. Test kısmına gelirsek, sistemi incehesaptan aldığın için onlar zaten gerekli testlerini yapıp yolluyorlar. Senin yapman gereken şey gerekli sürücüleri güncellemek, ekran kartı ve bios gibi. Yapman gereken ekstra bir işlem yok

ya knk bilgisayar geldi ama ekran kartı ve ekran kartı koruyucusu takılı değil ssd bile takılı değil bu normal bir uygulamamı şikayet edicem bunları, ben her şeyi kurun demiştim. bunlarlamı uğraşıcam şimdi
Bir çok hazır sistemde ekran kartı takılı gelmiyor, SSD demonte denk gelmedim. koruyucu dediğiniz sarkma yapmasın diye kullanılan aparat mı

Bir çok hazır sistemde ekran kartı takılı gelmiyor, SSD demonte denk gelmedim. koruyucu dediğiniz sarkma yapmasın diye kullanılan aparat mı
evet o ama bana attıkları mesajta koruyucu satın aldıysanız ekran kartını onunla beraber sabitleyip öyle göndeririz denmişti de kendim uğraşacağım sanırım

Ekran kartı kargoda zarar görebildiği için takmıyorlar takması zor değil zaten. PCi slotuna tık diye geciricen sadece ve vidalama yapicaksin elinle. ekran kartı 3 fanliysa destek aparatını koyucaksin. SSD ye gelirsek ssd de çok kolay takması hepsi 5 dakikanızı almaz, internetten video ile takabilirsin.

İncehesap öyle yapıyor. Normalde çoğu yer sadece ekran kartını demonte gönderiyor ama incehesap işlemci soğutucuyu da demonte gönderiyor maalesef.

İncehesap öyle yapıyor. Normalde çoğu yer sadece ekran kartını demonte gönderiyor ama incehesap işlemci soğutucuyu da demonte gönderiyor maalesef.
ya mevzu bana attıkları mesajda sabitleyip gönderiyoruz yazdılar windows bile kurulu ayarları yapılı olacak dendi ama ben bunların yapacağı işe s.okayım yani uğraşmak istemiyoruz diye takılı gönderin diyoruz

Bu itopyanın yöneticisi felan kim ya 5 gün önce kargoya verildi denen monitör ortada yok nasıl daha kargoya bile verilmemis harbi k a h pe bunlar nereye şikayet edeceğiz

Geri