hocam dümdüz vatan numarasını aradım 2yi tuslayip siparis bolumune girdiginSiz direkt stokta gözüken şubeyi mi aradınız yoksa direkt benim gibi sipariş hattını mı aradanız genel müdürlüğü
hocam dümdüz vatan numarasını aradım 2yi tuslayip siparis bolumune girdiginSiz direkt stokta gözüken şubeyi mi aradınız yoksa direkt benim gibi sipariş hattını mı aradanız genel müdürlüğü
Harbiden ya hiç birini yakalayamadıkAVMlere gidip vatanın önündeki bankta siteyi mi yenileyeceğiz her gün la bu ne
Ozaman bizim iş kaldı gibi görünüyor. Forumda paylaşılan vatan ram indirimlerini gördüm stokta vardı satın almadım. Geçenlerde amazondan gigabyte b850m force anakartı 6 taksit 6600 liraya alarak bir işe giriştim ama sanırım 1 ay dolmadan iade edicem. İndirim falan olmaz artıkanakartta geldi ramde kısmen geldi sayılır stok eritmede
çalışanlar sağlam yararlanıyor herhaldeHarbiden ya hiç birini yakalayamadık
gerek yok iade et hocam, illaha daha iyisi çıkar benceGigabyte 5060ti 8gb 3 fanlı aldım 16700 den kullanıyımmı ıademı edıyım sızce beyler cok ındırım yoktu ama aldım yınede.
https://www.itopya.com/kuark-hit-in...0-12gb-16gb-ddr5-500gb-m2-ssd-oem-pake_h31700B650M kararında olur, fiyat/performans dediğin için üstüne gerek yok. Daha alt bir model de iş görür ama o zaman da RTX 5060 Ti'a ayıp edersin. Hem SSD desteği hem de port zenginliği açısından B650M çok daha iyi bir seçenek olur.
Bende Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V15 var; V14 modeline de bakabilirsin, neredeyse aynılar. Bence fiyatına göre sundukları çok güzel; ben indirimdeyken 5 k ya almıştım.
16gb olanı 2dk ıle kacırdım bos cıkmamak ıcın aldım bende 9060xt 16gb var hıkayelı oyun hıc oynamıyorum ıs gormezmı nvidia gecesım vardı.çalışanlar sağlam yararlanıyor herhalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gerek yok iade et hocam, illaha daha iyisi çıkar bence
bursanın öteki ucundaki mağazada stok olması komik
Alıntıyı görüntüleMağazada olması önemli değil ben Ankara Söğütözü mağazasına gittim stok olduğu halde başka mağazadan satın alındı diye satmadılar, yorum size ait
hayırlı olsun...Beyler ben telefondan sansımı 2.sefer denedim 1 tane var dedi sansa coktum valla
Alıntıyı görüntüle