Çözüldü✓ F80 Monitör Kolu Ayar Tutmuyor

Reaksiyon skoru
62
Arkadaşlar iki ay olmadı bile kol kendi kendine aşağı salmaya başlamış bugün fark ettim FAZEON X24F166P marka monitörüm takılı acaba yanlış alyani mi sıkıyorum yardımcı olur musunuz eskiden istediğim yerde bıraktığım zaman duruyordu şimdi kendi kendine direk aşağı düşüyor

merhablar aynı kol bendede var ürünün kırılma noktalarında somon gibi bir şey var onları sıkarak düzeltebilirsiniz yanında yolladıkları alet ile sıkılabiliyorlar

merhablar aynı kol bendede var ürünün kırılma noktalarında somon gibi bir şey var onları sıkarak düzeltebilirsiniz yanında yolladıkları alet ile sıkılabiliyorlar
Hocam şimdi ben sıktığım kolu gösterim acaba yanlış yer mi

Masaya sabitlediğin kolun tam yarısında en aşağı indirdiğinde tepede bir alyan yeri daha var kanka, orayı sıkmalısın. Aşağı yukarı ayarı oradan oluyor. Bulamazsan resim atarım.

Masaya sabitlediğin kolun tam yarısında en aşağı indirdiğinde tepede bir alyan yeri daha var kanka, orayı sıkmalısın. Aşağı yukarı ayarı oradan oluyor. Bulamazsan resim atarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek ihtimal bu alyandan bahsediyorsunuz full + da olmasına rağmen yinede düşüyor

Ekler

• 1000078023.webp
    1000078023.webp
    419.7 KB · Hit: 54

Yüksek ihtimal bu alyandan bahsediyorsunuz full + da olmasına rağmen yinede düşüyor
Daha dün aldım kurdum ben de, içime kurt düşürdün şimdi. Konuyu takipteyim. Şu an gayet memnunum. Ben de gösterdiğin somunu sıktım bayağı.

Daha dün aldım kurdum ben de, içime kurt düşürdün şimdi. Konuyu takipteyim. Şu an gayet memnunum. Ben de gösterdiğin somunu sıktım bayağı.
Bende bir sıkıntı yoktu fazla oynamadım sağa sola ama şimdi salmaya başladı acaba içindeki gaz mi bitti dicem daha 1 ay olmuştur monitörüm ağırda değil ne kadar sıksamda yine aşağı düşmeye devam ediyor

Bişey sorabiliriyim siz aşağı yukarı yaparken koldan ses geliyor mu acaba acaba kolda bir sıkıntı mı oldu

3 yıl oldu her gün açısını değiştiririm geceleri aşağı yukarı oynatırım ilk günki gibi merak etme bir şey olmuyor eğer doğru şekilde takıp alyanla sıktıysan

Hocam aşağı yukarı yaparken ses gelmesi gayet normal amortisör sesi oluyor. onun harici bi komple eksiye getirin bakın sonra sıkarak tekrar ayarlamaya çalışın.

bence büyük ihtimal sizin yukarıdaki vesa olan tarafı kendini salıyor aşağı
Evet

Hocam aşağı yukarı yaparken ses gelmesi gayet normal amortisör sesi oluyor. onun harici bi komple eksiye getirin bakın sonra sıkarak tekrar ayarlamaya çalışın.
Hocam arkadaşında dediği gibi monitör kısmı kendini aşağı bırakıyor

birde yukarı aşağı hareket eden derken monitör açısı olan mı yoksa direk kolun yukarı aşağı hareket etmesi mi yani attığınız fotodaki alyan yeri kolun amortisörünü ayarlar. eğer monitörün yukarı aşağı eğme hareketi diyorsanız o bağlantı yaptığınız yerdeki alyan kısmından ayarlayacaksınız.

Evet

Hocam arkadaşında dediği gibi monitör kısmı kendini aşağı bırakıyor
Hocam o ayarı biraz deneyerek bulursunuz en uygun olanını. En serte alın sonra hafif hafif gevşeterek deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri