R5 7600 İçin Curve Optimizer -50 Değer İyi mi? Anlayanlar Yardımcı Olabilirler mi?

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar curve optimizer testini yaptım programdan ve 5.1 mhz -50 değerlerini uyguladı. Bu güzel mi yoksa daha fazla performans alabileceğim bir ayar vesaire var mı?
Testlerde ise 784 puan alıyordum bu ayardan sonra 835 puan aldım.

Arkadaşlar curve optimizer testini yaptım programdan ve 5.1 mhz -50 değerlerini uyguladı. Bu güzel mi yoksa daha fazla performans alabileceğim bir ayar vesaire var mı?
Testlerde ise 784 puan alıyordum bu ayardan sonra 835 puan aldım.
Default ayarlarını çok değiştirmemeni öneririm.

Ben ömrü hayatımda ilk kez -50 uygulandığını duyuyorum. -30 maksimum duyduğum değer şu ana kadar da ne gerek var? Çok mu ısınıyor işlemcin?

-50 ne Allah aşkına. Ben daha -30 ötesini kullanabilen görmedim :) -50 yi kaldırabilecek amd işlemcisini fabrika bile üretemez. Fiziksel olarak baya ütopik
-50 ile oynuyorum herhangi bir problem yaşamadım pubg ultra ayarlarda yine de kisayim mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ömrü hayatımda ilk kez -50 uygulandığını duyuyorum. -30 maksimum duyduğum değer şu ana kadar da ne gerek var? Çok mu ısınıyor işlemcin?
daha iyi olsun diye. -30 dan daha iyi bir değer değil mi bu

-50 ne 😅
Dur dur elleme.
Bi prime 95 testi başlatsana çökecek mi?

Bildiğim kadarı ile dün tüm hard testleri yaptı çökme kasması yok -50 de

Bak söylüyorum -50 curve optimizerda çalışacak işlemciyi amd bile üretemez. Yav bu işlemciye resmen 2 gıdım voltajla maks frekans ver demek gibi bişey. -50 yüke girince bildiğim kadarıyla 0.85 voltaj alsın gibi bişey. Ekran kartı için bile aşırı düşük bi değer (ki ekran kartı gpu mimarisinden ötürü işlemciden düşük voltajda çalışabilen bi yapıda ama 0.85 bile gpu için düşükse) işlemciyi düşünemiyorum

Bak söylüyorum -50 curve optimizerda çalışacak işlemciyi amd bile üretemez. Yav bu işlemciye resmen 2 gıdım voltajla maks frekans ver demek gibi bişey. -50 yüke girince bildiğim kadarıyla 0.85 voltaj alsın gibi bişey. Ekran kartı için bile aşırı düşük bi değer (ki ekran kartı gpu mimarisinden ötürü işlemciden düşük voltajda çalışabilen bi yapıda ama 0.85 bile gpu için düşükse) işlemciyi düşünemiyorum
Gözümle bire bir gördüm -50 de ve r24 testi yapıldı çökme yok sistem boşta çökme yok oyunda çökme yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,081
Üyeler
196,886
Son üye
shxck
Geri