İ3 İşlemci Aldım Ho Mu Go Mu?

AMD ile bir sorunum yok sadece pahalı ve parasının hakkı performansı vermiyor bence. Kendi bütçem için konuşuyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stoğu kalsa 300-400TL fazlasına R5 5500e de geçerdim öyle bir derdim yok.
İntel mi parasının hakkını veriyor hocam yapmayın allah için :D
Fiyatına göre iyi almışsınız hayırlı olsun diyelim 5600 çok daha iyi bir işlemci fakat sıfırı 6k ve ikinci el piyasası berbat durumda şu an. en az 4500 fiyat çeken var.
Yalnız yukarıdaki amd parasının hakkını vermiyor derseniz size yanıt olarak şak diye '' 7800X3D yi çıkartırım.

Son düzenleme:
Milyon kere sana Ryzen 5 5600 önerdik o bütçede kabul etmedin. Hatta bir ara 10k'ya 9900k alacaktın. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin
5600 2. Elde şuanda 7500f den daha pahalı. Ddr4 işlemcilerde kara borsa var şuanda. İntel bundan pek etkilenmedi. F/p bakıyoruz.

yakın zamana kadar i3 kullanıyordum biraz ne oynadığınada bağlı hocam ben artık son demindeydim 3. yılımızı doldurduk sonra kendisine veda ettim.

5600 2. Elde şuanda 7500f den daha pahalı. Ddr4 işlemcilerde kara borsa var şuanda. İntel bundan pek etkilenmedi. F/p bakıyoruz.
Bu arkadaş aylardır forumda işlemci konusu açıyor. O zamanlar R5 5600 3-3.5k arasındaydı.

Bu arkadaş aylardır forumda işlemci konusu açıyor. O zamanlar R5 5600 3-3.5k arasındaydı.
O zaman da değişen çok bir şey yoktu en fazla 1000TL falan zamlanmıştır, tam tersine parayı başka yerlere harcamadığım için vatandan indirimli RAM falan da aldım o süreçte. Sadece SSD fiyatları uçtu işte.

Ho mu go mu ama orama go ma burama go

İşin şakası hocam almışsın hayırlara vesile olsun güzel güzel kullanırsın inşallah

Geri