Taha Tatar 80+ Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 41 Reaksiyon skoru 12 22 Mayıs 2026 #1 MSI MAG 321UP QD-OLED X24 32" için monitör kolu önerebilir misiniz? hiç anlamam bu kol olaylarından uzun olması gerek ve masayı delmeden sıkıştırarak tutması gerekiyor daha bütçe belirlemedim sağlam birşeyler olsun ama
MSI MAG 321UP QD-OLED X24 32" için monitör kolu önerebilir misiniz? hiç anlamam bu kol olaylarından uzun olması gerek ve masayı delmeden sıkıştırarak tutması gerekiyor daha bütçe belirlemedim sağlam birşeyler olsun ama
K Khross 80+ Katılım 16 Nisan 2026 Mesajlar 68 Reaksiyon skoru 20 22 Mayıs 2026 #2 https://www.akakce.com/monitor-stan...btdkVzEK0hvjdEjWLwMAgcDzs2PpCtncaAsMlEALw_wcB bayadır bunu kullanıyorum hem ucuz hem kaliteli sık sık indirime giriyor geçenlerde 860 a falan düşmüştü. tavsiye ederim
https://www.akakce.com/monitor-stan...btdkVzEK0hvjdEjWLwMAgcDzs2PpCtncaAsMlEALw_wcB bayadır bunu kullanıyorum hem ucuz hem kaliteli sık sık indirime giriyor geçenlerde 860 a falan düşmüştü. tavsiye ederim
Squirtle48 80+ Silver Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2,767 Reaksiyon skoru 1,972 22 Mayıs 2026 #3 Taha Tatar yazmış: MSI MAG 321UP QD-OLED X24 32" için monitör kolu önerebilir misiniz? hiç anlamam bu kol olaylarından uzun olması gerek ve masayı delmeden sıkıştırarak tutması gerekiyor daha bütçe belirlemedim sağlam birşeyler olsun ama Devamı için tıklayın... Aynı monitörün 27" 2k versiyonunu kullanıyorum. Üstte yorumda paylaşılan kolu (North Bayou F80) aldım taktım. Kazık gibi tutuyor, tavsiye ederim.
Taha Tatar yazmış: MSI MAG 321UP QD-OLED X24 32" için monitör kolu önerebilir misiniz? hiç anlamam bu kol olaylarından uzun olması gerek ve masayı delmeden sıkıştırarak tutması gerekiyor daha bütçe belirlemedim sağlam birşeyler olsun ama Devamı için tıklayın... Aynı monitörün 27" 2k versiyonunu kullanıyorum. Üstte yorumda paylaşılan kolu (North Bayou F80) aldım taktım. Kazık gibi tutuyor, tavsiye ederim.
Taha Tatar 80+ Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 41 Reaksiyon skoru 12 22 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 hocam iyiki sıkıştırmalı dedim bu vidalı değilmi bide bunu alsam mesela duvara yatay bir şekilde monte etsem olur mu Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 22 Mayıs 2026 çok pardon hocamlar ya sabitleeliymiş gerçektende resimlerde delik görünce
hocam iyiki sıkıştırmalı dedim bu vidalı değilmi bide bunu alsam mesela duvara yatay bir şekilde monte etsem olur mu Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 22 Mayıs 2026 çok pardon hocamlar ya sabitleeliymiş gerçektende resimlerde delik görünce