aynn o fiyata amazonda kaoxi vardı17 den 12 ye düştü galiba ama açıp bakmadım bence iyi fiyat değildi
gelmezse bunlar batar böyle giderse3kya aldım ama şimdi farklı fiyat gösteriyor iptal gelir mi ?
aynısı kanka aynısı. Pazartesiye kaldı benim kart da. haftasonu çalışmıyoruz dedi canlı destek. az önce onlara sövüyodum çünküHayatımda gördüğüm en kotu kargo firması olabilir arkadaşımla aynı anda aynı ürünü sipariş verdik itopyadan onunki bugün geldi benim ürünler pazartesiye kaldı gerçekten saçmalık. İtopya dan da UPS dende nefret ediyorum.
al bendende o kadar 20 sinde kargoya verildi gözüken monittör hala verilmemiş böyle sitenin a. q bilsem almazdımHayatımda gördüğüm en kotu kargo firması olabilir arkadaşımla aynı anda aynı ürünü sipariş verdik itopyadan onunki bugün geldi benim ürünler pazartesiye kaldı gerçekten saçmalık. İtopya dan da UPS dende nefret ediyorum.
Evet UPS Kargo yıllardır hafta sonu çalışmıyor saçma bir şekildeaynısı kanka aynısı. Pazartesiye kaldı benim kart da. haftasonu çalışmıyoruz dedi canlı destek. az önce onlara sövüyodum çünkü
gerçi şimdi 2.999tl olarak güncellemişler mesajıaynn o fiyata amazonda kaoxi vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gelmezse bunlar batar böyle giderse![]()
ben ekledim baktım düşmemiş. İçimden sövüyordum. Sonra bi arkadaş sanırım @thepublicman bu arkadaş geç fiyat düşürüyorlar diyince sağolsun. F5 atmaya başladım. Sonra bi anda laks diye fiyat değişti yazdı. 2 side sepetteydi 2 saniyede karar vermem lazımdı bende 9900x'i eledim. 9900x3d ile devam ettim. Çok şükür alabildik. Bu fiyata 9950x falan denk gelsin isterdim içten içe ama itopyaya çok teşekkürler uyguna aldım
Emirin dediği gibi hocam. Ben fiyat fazlayken ekledim dedim bug var yada donanımarsivine hatalı girdiler biraz f5 attım sonra fiyat geç geliyor mesajını görünce f5 abandım. Bende işlemci ve anakart sepetteydi, işlemci 10k'ya düştü anakart 15k'ya düştü anakartı çıkarttım direkt aldım.Abi nasıl aldınız fiyat ne zaman değişti
2tb diyor 13k bencegerçi şimdi 2.999tl olarak güncellemişler mesajı