❌İndirim Bitti! Fazeon F19 750w 80+ Bronze Tempered Glass Mesh 4x Argb 3500tl

fazeon xigmatekten çok daha iyi xigmatek eski bir modeldi onun da fiyatı iyiydi tabi ama bu daha iyi, fazeon öyle aşırı fason bir marka değil belirli bir standartı var sitelerinde psuların değerleri falan düzgün yazıyor
Dümdüz fason üretim yapan bir marka Fazeon. Bir farkı yok öbür markalardan. Ve güç kaynaklarında değer verilerinde güvenilir sayılmazlar. Etikette hile yapıyorlar. 550W'lık güç kaynağına 650W diyorlar gibisinden.

Dümdüz fason üretim yapan bir marka Fazeon. Bir farkı yok öbür markalardan. Ve güç kaynaklarında değer verilerinde güvenilir sayılmazlar. Etikette hile yapıyorlar. 550W'lık güç kaynağına 650W diyorlar gibisinden.
mesela bu marka özelinde konuşuyorum hile yaptıklarına dair bir kanıt atar mısın çinli abidik gubidik firmalar yapıyor da ben fazeonla ilgili böyle bir şey duymadım varsa kaynak at bir daha konusunu açmayayım fazeonun

sitesinde de yazmıyor bu arada psunun değerleri, dandik atx 750 psu kısacası

Çok da etmez. 2000TL'ye 2. elde çok güzel güç kaynakları bulunabiliyor. Bir de içerisindeki güç kaynağı ATX-750 ise 750W değil, 650W.
Hocam artık tüm Fazeon kasalarda P1-B serisi geliyor artık kaç kere yazmıştım. Bu görsel P1-B serisine aitse eğer çok kötü:
Alacak olan ızgaradan görsel atsın gözüküyorsa eğer.

Hocam alınır mı? bu ya çok kararsızım b550 5060 5700x li sistemim var kasa lazım gaming gecesinden baksammı yoksa direkt alsammı

Hocam alınır mı? bu ya çok kararsızım b550 5060 5700x li sistemim var kasa lazım gaming gecesinden baksammı yoksa direkt alsammı
beyaz kasa mı lazım siyah mı bir de anakartın atx mi matx mi?

psu'nun edeceği 1000-1200, kasanın 2300'e geldiğini düşünürsek kesin alınmalı diyebileceğim bir indirim yok.

Fazeon F16 kasamda 2 tane ekran kartı yaktıktan sonra bedava verseler bile almam.

Micro atx b550 var hocam renk çok takmıyorum aslında
bugün gaming gecesine bakarsın olmazsa bunlar var hem psu'yu satmakla uğraşmazsın

psu'nun edeceği 1000-1200, kasanın 2300'e geldiğini düşünürsek kesin alınmalı diyebileceğim bir indirim yok.
en başta 3 bindi, 3500 çok mantıklı değil bu kasa varken:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fazeon F16 kasamda 2 tane ekran kartı yaktıktan sonra bedava verseler bile almam.
psu satılmalı diye belirtmiştim hocam :)

en başta 3 bindi, 3500 çok mantıklı değil bu kasa varken:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

psu satılmalı diye belirtmiştim hocam :)
Güzelmiş hocam asusu begendim aktif olarak msi kullanıyorum aslında ama cok hosuma gitmiyor birde asusta psu yok sanırım yanlışmıyım

Geri