Fps ve Hikayeli Oyunlar İçin Monitör Önerisi

kylox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Selamlar iyi akşamlar mı yoksa iyi sabahlar mı bilmiyorum zaman algımı kaybettim konuya gelirsek

Kendime uygun iki tane monitör arıyorum
Birincisi oyun için olacak şekilde kavisli ayarlanabilen hikayeli oyunlar ve FPS oyunları için ikisine uyumlu 27 inç düşük ms olacak şekilde bir monitör istiyorum

İkinci monitör dikey olarak şekilde kullanılacak diğer monitör yanında güzel duracak bir monitör Spotify discord vb gibi şeyler için güzel bir monitör istiyorum

Fiyat çok pahalı olmadığı sürece sorun yok piyasayı çok bilmiyorum ama ortlama bir bütçeli olsun

Sistemim 2k-4k kaldıracak şekilde fakat fiyat uçmasın diye 2k da yeterli veya 4k da olabilir oled ips fln olması karar veremedim attığınız modellere göre karar verebilirim

öncelikle oled veya ips veya va panelden hangisi olucak kendin karar vermen lazım hikayeli oyunlar istiyosan https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html
üstteki va panel ghosting miktarı yok denicek kadar az ve renkleri gayet güzel ama kavisli olduğu için fps oyunlarında zorlanabilirsin
fazla valo vb oyunlar oynarım diyosan ips yada zenginim diyosan direkt oled

öncelikle oled veya ips veya va panelden hangisi olucak kendin karar vermen lazım hikayeli oyunlar istiyosan https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html
üstteki va panel ghosting miktarı yok denicek kadar az ve renkleri gayet güzel ama kavisli olduğu için fps oyunlarında zorlanabilirsin
fazla valo vb oyunlar oynarım diyosan ips yada zenginim diyosan direkt oled
Şu oled ve IPS emin olamıyorum genellikle Indie oyunlar tek kişilik hikayeli oyunlar tarzı daha çok oynuyorum ama genellikle valo cs bf6 gibi oyunlar da oynuyorum ama genel olarak hikaye odaklı korku oyunları fln sanırım renk açısından oled mantıklı olur geliyor karanlık havayı belki daha iyi sunar diye

Şu oled ve IPS emin olamıyorum genellikle Indie oyunlar tek kişilik hikayeli oyunlar tarzı daha çok oynuyorum ama genellikle valo cs bf6 gibi oyunlar da oynuyorum ama genel olarak hikaye odaklı korku oyunları fln sanırım renk açısından oled mantıklı olur geliyor karanlık havayı belki daha iyi sunar diye
oled, ips ve va panelin bir araya getirilip toplanmış hali gibi bütçen varsa oled en iyisidir. Bütçe yok diyosan ips rekabetçi oyunlar için iyidir. Uyguna iyi rengi olan monitör arıyosan va panel alıcaksın ama onların da ghosting sorunu oluyor maalesef.

oled, ips ve va panelin bir araya getirilip toplanmış hali gibi bütçen varsa oled en iyisidir. Bütçe yok diyosan ips rekabetçi oyunlar için iyidir. Uyguna iyi rengi olan monitör arıyosan va panel alıcaksın ama onların da ghosting sorunu oluyor maalesef.
Bakacaz artık biraz araştırma yapıcam başka öneriler de gelir belki teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,858
Üyeler
196,832
Son üye
vision404
Geri