Ölü Pixel Tüketici Hakem Heyeti Kararı Emsal.

MadWorm

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba Arkadaşlar,
İncehesap üzerinden satın almış olduğumda üründe ölü pixel vardı, birden fazla destek kaydı oluşturmama rağmen incehesap yetkilileri yardımcı olmadı.
Bende tüketici hakem heyetine başvuruda bulunmak zorunda kaldım ve karar lehime sonuçlandı.

Ekler

• Karar.webp
    Karar.webp
    115.6 KB · Hit: 92
Senin adına sevindim. Ölü pixelde firmalar 3 tane 5 tane derken uğraştırıyorlar gerçekten...

İnsanlara örnek olması güzel daha geçen iki adet gönderdim biri kabul edildi biri henüz satıcıya ulaşmadı görelim bakalım

Ah bir de şu süreçler bu kadar uzamasa. 4 AY sürmüş. Çoğu kişi sırf bu yüzden yanaşmıyor. Firmalarda bunu bildiğinden yokuş yapıyor.

Merhaba Arkadaşlar,
İncehesap üzerinden satın almış olduğumda üründe ölü pixel vardı, birden fazla destek kaydı oluşturmama rağmen incehesap yetkilileri yardımcı olmadı.
Bende tüketici hakem heyetine başvuruda bulunmak zorunda kaldım ve karar lehime sonuçlandı.
hem adaşım hem hemşerim adına sevindim . monitör alınca dualar eşliğinde paketi açıyorum birde ölü pixel falan çıksa gelde aylarca bekle eski monitör ile :PeepoLeave:

Senin adına sevindim. Ölü pixelde firmalar 3 tane 5 tane derken uğraştırıyorlar gerçekten...
onu diyen çalışan uğraşmamak için diyor , yoksa bakın sadece bir tane çizik bile fabrikasyon hatası olduğunu kanıtlarsan sıfırı ile değiştirmek zorunda kalırlar ben sırf ekranda 1cm küçük bir çizik için 3 kez monitör değiştirdim

Merhaba Arkadaşlar,
İncehesap yardımcı olur genelde size nasıl olmamış şaşırdım. Daha geçen gün gamepower sonic t80 27 inç monitör satın aldım. Masaya sığmadığı için iade talebi oluşturdum. Kabul edildi şuan kargoda.

Bilirkişi masrafı da kilitlendi.
Görev tamamlandı. Oh

İncehesap yardımcı olur genelde size nasıl olmamış şaşırdım. Daha geçen gün gamepower sonic t80 27 inç monitör satın aldım. Masaya sığmadığı için iade talebi oluşturdum. Kabul edildi şuan kargoda.
4-5 kez kayıt açtım maalesef yardımcı olmadılar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yargıtay kararı var 1 tane bile olma ayıplı mal diye geçiyor. şimdi extra bilirkişi ücreti ve yargılama gideri ödeyecek firma.

böyle yapan firmalarla 2 ölü piksel bişey olmaz diyip geçmek yerine uğraşıp hakkınızı aldığınız için teşekkür ederim çok sevindim ,
insanları sadece amazondan monitör almaya mahkum bırakıyolar sırf bu yüzden alışveriş hiç yapmadığım bir iki firma var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,916
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri