hem adaşım hem hemşerim adına sevindim . monitör alınca dualar eşliğinde paketi açıyorum birde ölü pixel falan çıksa gelde aylarca bekle eski monitör ileMerhaba Arkadaşlar,
İncehesap üzerinden satın almış olduğumda üründe ölü pixel vardı, birden fazla destek kaydı oluşturmama rağmen incehesap yetkilileri yardımcı olmadı.
Bende tüketici hakem heyetine başvuruda bulunmak zorunda kaldım ve karar lehime sonuçlandı.
Aynısı ya yolladık bakalım ne diyeceklerhem adaşım hem hemşerim adına sevindim . monitör alınca dualar eşliğinde paketi açıyorum birde ölü pixel falan çıksa gelde aylarca bekle eski monitör ile![]()
onu diyen çalışan uğraşmamak için diyor , yoksa bakın sadece bir tane çizik bile fabrikasyon hatası olduğunu kanıtlarsan sıfırı ile değiştirmek zorunda kalırlar ben sırf ekranda 1cm küçük bir çizik için 3 kez monitör değiştirdimSenin adına sevindim. Ölü pixelde firmalar 3 tane 5 tane derken uğraştırıyorlar gerçekten...
Şunun gibi bir şey mionu diyen çalışan uğraşmamak için diyor , yoksa bakın sadece bir tane çizik bile fabrikasyon hatası olduğunu kanıtlarsan sıfırı ile değiştirmek zorunda kalırlar ben sırf ekranda 1cm küçük bir çizik için 3 kez monitör değiştirdim
video çekerek aç hocam ben ne olur olmaz eldivenle açıyorumhem adaşım hem hemşerim adına sevindim . monitör alınca dualar eşliğinde paketi açıyorum birde ölü pixel falan çıksa gelde aylarca bekle eski monitör ile![]()
direk ekran çiziğiŞunun gibi bir şey mi
İncehesap yardımcı olur genelde size nasıl olmamış şaşırdım. Daha geçen gün gamepower sonic t80 27 inç monitör satın aldım. Masaya sığmadığı için iade talebi oluşturdum. Kabul edildi şuan kargoda.Merhaba Arkadaşlar,
İncehesap üzerinden satın almış olduğumda üründe ölü pixel vardı, birden fazla destek kaydı oluşturmama rağmen incehesap yetkilileri yardımcı olmadı.
Bende tüketici hakem heyetine başvuruda bulunmak zorunda kaldım ve karar lehime sonuçlandı.
4-5 kez kayıt açtım maalesef yardımcı olmadılar.İncehesap yardımcı olur genelde size nasıl olmamış şaşırdım. Daha geçen gün gamepower sonic t80 27 inç monitör satın aldım. Masaya sığmadığı için iade talebi oluşturdum. Kabul edildi şuan kargoda.
Yargıtay kararı var 1 tane bile olma ayıplı mal diye geçiyor. şimdi extra bilirkişi ücreti ve yargılama gideri ödeyecek firma.Senin adına sevindim. Ölü pixelde firmalar 3 tane 5 tane derken uğraştırıyorlar gerçekten...