Ölü Pixel Tüketici Hakem Heyeti Kararı Emsal.

Merhaba Arkadaşlar,
İncehesap üzerinden satın almış olduğumda üründe ölü pixel vardı, birden fazla destek kaydı oluşturmama rağmen incehesap yetkilileri yardımcı olmadı.
Bende tüketici hakem heyetine başvuruda bulunmak zorunda kaldım ve karar lehime sonuçlandı.
Adına sevindim dostum haklı olduğun her konuda hakkını ara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar bilginiz olsun görseli indirin kaydedin lazım olacaktir size bu tarz durum yaşadığınızda bilginiz olsun

böyle yapan firmalarla 2 ölü piksel bişey olmaz diyip geçmek yerine uğraşıp hakkınızı aldığınız için teşekkür ederim çok sevindim
Aynı monitörü hepsiburadadan aldım onda da ölü pixel vardı, hepsiburada iade aldı fakat incehesap inatla kabul etmedi. şimdi extra bilirkişi ücreti ve yargılama gideri ödeyecekler keyifleri bilir :)

Aynı monitörü hepsiburadadan aldım onda da ölü pixel vardı, hepsiburada iade aldı fakat incehesap inatla kabul etmedi. şimdi extra bilirkişi ücreti ve yargılama gideri ödeyecekler keyifleri bilir :)
sadece amazon ve hepsiburadanın kendi satıcı olduğu teknolojik ürünleri alıyorum neredeyse yada test ederek ikinci el alıyorum bazı firmalardan çok kendime güvenerek çözüyorum problemi , hepsiburada dememe sebebim belki problem yaşayan vardır polemik olmasın diyeydi ama evet kesinlikle türkiyedeki en iyi satıcılardan

Geri