🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Hayırlı olsun hocam, dark world siyah transparan keycapli olan model.
Transparan cap hiç sevmem ama diğerinin caplerini de beğenmedim. Elimdekilerden kullanacağım. Fr4 olayı nedir. Her rengi de fr4 plateli mi geliyor

Stoklar yenilenmiş gözüküyor ulugamese sordum güncellerim cevap gelince.

o kadar övgüye dayanamadık stok gelince baileys renginden çektim sayfayı yeniledim stok bitti dedi klavye de lazımdı güzel oldu konu için teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Renz
Transparan cap hiç sevmem ama diğerinin caplerini de beğenmedim. Elimdekilerden kullanacağım. Fr4 olayı nedir. Her rengi de fr4 plateli mi geliyor
Fr4 plate dark world de yok hocam diğer renkte var. Fr4 biraz daha stabil oluyor pp plateye göre, switchler daha iyi oturuyor ama hissiyat anlamında aşırı büyük fark hissetmedim ben

• Beğen
Reaksiyonlar: nyha
Kendilerine ayırdıklarını stoklara eklemişler arkadaşlar, elinizi çabuk tutun.

Sonuncu glazed glass modelini ben almışım desenize :D tam baileys alıyordum stok bitti bunu aldık mecbur.
o kadar övgüye dayanamadık stok gelince baileys renginden çektim sayfayı yeniledim stok bitti dedi klavye de lazımdı güzel oldu konu için teşekkürler
Tam ben alıyordum onu siz almışsınız :D.

Fr4 plate dark world de yok hocam diğer renkte var. Fr4 biraz daha stabil oluyor pp plateye göre, switchler daha iyi oturuyor ama hissiyat anlamında aşırı büyük fark hissetmedim ben
O zaman ptesi değişim için ararım. Değişmezse de sıkıntı değil. Heryer klavye oldu evde. Ama alü kasaya karşı zaafım oluştu m1v5 ten sonra plastik pek kullanmak istemiyorum :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Renz
O zaman ptesi değişim için ararım. Değişmezse de sıkıntı değil. Heryer klavye oldu evde. Ama alü kasaya karşı zaafım oluştu m1v5 ten sonra plastik pek kullanmak istemiyorum :)
Stok yok hocam haziran başı yeniden gelir diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri