Monitör Kullanım Deneyimi ve Gelecekteki Sorunlar

Reaksiyon skoru
17
bu monitörü yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım hatta 180hz diye aldım 200hz çıktı bu fiyata daha uygunu ve daha iyi özelliklisi yok diye almıştım ilerde sorun çıkarırmı ve buna göre monitör kolu önerir misiniz? uygun fiyatlı

Ekler

• 1779628288077.webp
    1779628288077.webp
    7.4 KB · Hit: 18
tavsiyen için teşekkür ederim bunla her fonksiyonu yapabiliriz değilmi sağ sol yukarı aşşa ileri geri falan monitör kollarından çok anlamıyorum çünkü
ne istersen yaparsın sıkıntı yaşamazsın ben aynı markanın 2 li kolunu kullanıyorum gayet iyi bunuda indirimden yakalayabilirsem alıcam inşallah bu arada sana bir tavsiye eğer şu anda veya ileride çift monitör yapacaksan monitör kollarını tekli bir şekilde al istediğin gibi şekillendirebilirsin 2li birleşik alınca çokta istediğin gibi yapamıyorsun

ne istersen yaparsın sıkıntı yaşamazsın ben aynı markanın 2 li kolunu kullanıyorum gayet iyi bunuda indirimden yakalayabilirsem alıcam inşallah bu arada sana bir tavsiye eğer şu anda veya ileride çift monitör yapacaksan monitör kollarını tekli bir şekilde al istediğin gibi şekillendirebilirsin 2li birleşik alınca çokta istediğin gibi yapamıyorsun
aslında çift monitör yapmak istiyorum ama şuan elimde para yok elimde fazlalık ekran kartı var rx580 8gb onu satıp yada takaslayıp almayı düşünüyorum 2.monitörü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,588
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri