GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,394
Hiçbir fikrim yok valla hocamBu monitör o.c. ile 150hz olan model değil dimi fazeon
Hiçbir fikrim yok valla hocamBu monitör o.c. ile 150hz olan model değil dimi fazeon
Biraz eder ama yan monitör okaymsi 180hz monitörün yanına alınır mı? 180hz den 120hz e çift ekran kullanımında geçerken bariz fark eder mi?
Hz si 2k ya oranla çok düşük daha yüksek olsa alınabilir diFazeon'un LG panel kullandığı modellerinden bir tanesi.
Teknik özellikler sayfasında 10 bit ve 2000:1 kontrast oranı belirtilmiş. Bu fiyattaki bir IPS panel için fazlasıyla iyi duran veriler. Yorumlarda konsollar için 120HZ VRR desteklediği belirtilmiş. Ayrıca pivot destekleyen bir standa sahip. Fiyat çok cazip, düzgün bir üretim kalitesi ile gelirse tadından yenmez. Üç sene garanti belirtilmiş.
Satıcısının HB olması, olası problemlerde iade ve değişim süreçleri için olumlu. Ziraat hariç tüm kartlara peşin fiyaıtna üç taksit mevcut.
Lg nin +20.000 tl ye sattığı ips paneller 2000 1 oluyor, bu ürünün 2000 1 olmasına imkanı yok.
Bilgi verir misiniz bu hangi kampanyaVakıfbank kartınız varsa 5000’e 500 tl indirim var.
Vakıf Visa kk girince otomatik düşüyor 500TLBilgi verir misiniz bu hangi kampanya
Konuyu güncelliyorum, fiyatına göre çok iyi.
Teşekkürler çektim bir tane
180 den 120 ye indik sende 100 diyon sonumuz hayırlı olsun100 lira fazlasına KTC var hangisi daha iyi? (20 hertzin lafını yapmayalım)
yazıda 120 demiş fotoda 100 hz yazıyor o da ne olmak istediğine karar verememiş gibi
buda var fiyat uygun alacamda seçemedim bir türlü
--vesa yokmuş vazgeçtim evde 3 tane f80 var kullanamadıktan sonra cacık etmez
ben girdim vakıfbank visa kk düşmedi bendeVakıf Visa kk girince otomatik düşüyor 500TL
Muhtemelen gece 12'ye kadardı kampanya.ben girdim vakıfbank visa kk düşmedi bende