- Konu Sahibi Konu Sahibi
Apple a geçmek istiyorum ki 13 halen daha iyi işlemcisiyle kamerasıyla birlikte kabul edilebilir düzeyde bir telefondirekt 13 almamak en iyisi 4 ram neye yetecek artık
Apple a geçmek istiyorum ki 13 halen daha iyi işlemcisiyle kamerasıyla birlikte kabul edilebilir düzeyde bir telefondirekt 13 almamak en iyisi 4 ram neye yetecek artık
Ben şahsen bu fiyata kesinlikle Apple dışı bir marka 0 alırım ancak siz sanırım özellikle Apple olsun istiyorsunuz. İkinci elin de kötüsü var yenilenmiş de öneri yapmak mantıklı olmaz. Yenilenmiş almak da riskli iş mağazanın yorumlarında kötü yorum sayısı azımsanmayacak kadar var![]()
Apple iPhone 13 256GB Gece Yarısı - Yenilenmis - A Kalite - Fiyatı, Yorumları
iPhone 13 256GB Gece Yarısı - Yenilenmis - A Kalite yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bunlardan birini alırım gibi şayet yenilenmiş alacaksam. Peki sizce bunlardan birini almak mı yoksa taksit yapan bir telefoncudan 2. el telefon almak mı? Yenilio nun Gürgençler ler ile bağlantısı olması suretiyle daha da iyi olacağını düşünüyorum.![]()
Apple Yenilenmiş iPhone 13 128 GB Kırmızı Cep Telefonu (12 Ay Garantili) - A Kalite - Fiyatı, Yorumları
Yenilenmiş iPhone 13 128 GB Kırmızı Cep Telefonu (12 Ay Garantili) - A Kalite yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
yenilenmiş günah dahi almamİphone 13 alacağım. Yenilio nun apple ile bağlantısı olmasından ötürü daha da iyi olduğununu duydum. Telefonu taksitli alacağım. Sizce Yenilio sitesinden mi almak daha mantıklı. Yoksa yine taksit yapan bir telefoncu dükkanından 2. el olarak mı almak daha mantıklı?
yenilenmiş cihazlar toplama oluyor alacaksan 2.el alİphone 13 alacağım. Yenilio nun apple ile bağlantısı olmasından ötürü daha da iyi olduğununu duydum. Telefonu taksitli alacağım. Sizce Yenilio sitesinden mi almak daha mantıklı. Yoksa yine taksit yapan bir telefoncu dükkanından 2. el olarak mı almak daha mantıklı?
Menmunsunuz yani telefondanben yenilio dan 2 sene önce 12taksitle 13 almıştım B kalite değişen parçası yoktu, geçen yaz havuza girdim 45dk cebimde kalmış telefon su almadı böylece gerçekten içinin açılmadığını da anlamış oldum