65" Televizyon Önerisi 40.000 Tl

Atius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
422
Selamlar arkadaşlar,

65-75” arası, ağırlıklı olarak PlayStation ve Netflix için kullanacağım bir televizyon arıyorum. Bütçem yaklaşık 40 bin TL civarı.

Son günlerde özellikle IFfalcon modelleri dikkatimi çekti çünkü fiyat/özellik tarafında bayağı avantajlı görünüyorlar. Ancak servis konusu ve kullanıcı yorumları biraz kafamı karıştırdı. Kullanan veya uzun süre deneyimleyen varsa özellikle servis, panel kalitesi, yazılım akıcılığı ve kronik sorunlar konusunda yorumlarını merak ediyorum.

Şu modeller ile ciddi şekilde ilgileniyorum:
https://www.hepsiburada.com/iffalco...i-4k-ultra-hd-google-qled-tv-p-HBCV0000C4Q9BC

Genel kullanım senaryom:
  • PS5
  • Netflix / film-dizi
  • Akşam kullanım ağırlıklı
  • Akıcı görüntü ve iyi HDR önemli
  • Uzun ömürlü olması önemli
Bu bütçelerde son dönemde denk geldiğiniz daha mantıklı bir model oldu mu? TCL, Samsung, LG veya farklı marka önerilerine de açığım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Chatgpt ile tüm özellikleri ve fiyatı konuştuk cevabı şu oldu: 👉 Ben iFFALCON alır geçerdim.

Selamlar arkadaşlar,

65-75” arası, ağırlıklı olarak PlayStation ve Netflix için kullanacağım bir televizyon arıyorum. Bütçem yaklaşık 40 bin TL civarı.

Son günlerde özellikle IFfalcon modelleri dikkatimi çekti çünkü fiyat/özellik tarafında bayağı avantajlı görünüyorlar. Ancak servis konusu ve kullanıcı yorumları biraz kafamı karıştırdı. Kullanan veya uzun süre deneyimleyen varsa özellikle servis, panel kalitesi, yazılım akıcılığı ve kronik sorunlar konusunda yorumlarını merak ediyorum.

Şu modeller ile ciddi şekilde ilgileniyorum:
https://www.hepsiburada.com/iffalco...i-4k-ultra-hd-google-qled-tv-p-HBCV0000C4Q9BC

Genel kullanım senaryom:
  • PS5
  • Netflix / film-dizi
  • Akşam kullanım ağırlıklı
  • Akıcı görüntü ve iyi HDR önemli
  • Uzun ömürlü olması önemli
Bu bütçelerde son dönemde denk geldiğiniz daha mantıklı bir model oldu mu? TCL, Samsung, LG veya farklı marka önerilerine de açığım.

Şimdiden teşekkür ederim.
amazon.com.tr/dp/B0FXV1WZ1Z?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya da 144hz arıyorsan;

Next'de sanırım 8gb depolama var. Ben anlamıyorum azıcık fiyat farkı ekleyip 16gb depolama yapsalar ne kaybederler?
Sırf bu sebeple almak istemiyorum ben mesela...

Miniled değil.
50k için değer mi sence bu ürün o bantlara çıkınca daha iyisi bulunur mu? hiç bilgim yok televizyon taraflı bir kere alayım ömürlük gitsin istiyorum servis konusunda sorun yaşar mıyım

50k için değer mi sence bu ürün o bantlara çıkınca daha iyisi bulunur mu? hiç bilgim yok televizyon taraflı bir kere alayım ömürlük gitsin istiyorum servis konusunda sorun yaşar mıyım
Zone sayısına bakmak lazım hocam. Eğer zone sayısı iyiyse evet değer.

300+ level local dimming zones demiş bu model için
65 ise iyimsi. NEXT'de mesela 128.
Ama bazen firma 520 var diyor ama o 95inch'de. 65 model'de 200 küsür bile olmuyor. Onu demiyor ama.

65 ise iyimsi. NEXT'de mesela 128.
Ama bazen firma 520 var diyor ama o 95inch'de. 65 model'de 200 küsür bile olmuyor. Onu demiyor ama.
hocam ben de ps5 de rekabetçi oyunlarla birlikte uzun süre kullanmalık 65” 60k bandında bir tv bakıyorum ne önerirsiniz

Geri