Bu Fiyata Hangi Kulaklık

MG7135

80+
Reaksiyon skoru
4
1000039387.webp
Mediamarkt da indirimde olan realme buds air 6 pro gördüm. Bu mu yoksa aynı fiyata huawei freebuds 6i mi

Attıklarınızdan en mantıklısı hangisi hocam? 4k olan bana çok bu arada :D

3-4 gündür epeydir karşılaştırıyorum zaten :D huawei in 14hz 40khz olması güzel geldi. Realme çift sürücülü ama bağlantı sorunu var galiba. Sorun çıkmasın kafam rahat olsun istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3-4 gündür epeydir karşılaştırıyorum zaten :D huawei in 14hz 40khz olması güzel geldi. Realme çift sürücülü ama bağlantı sorunu var galiba. Sorun çıkmasın kafam rahat olsun istiyorum.
Enes özenin önerdiği kulaklıkları da inceledim

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Enes özenin önerdiği kulaklıkları da inceledim
realme çokta iyi değil hocam bence huawei 6i daha iyi gibi duruyor sadece biraz az süresi var diğerine göre

Ben realme ye bulaşmayı pek düşünmüyorum. En azından daha güvenilir daha kaliteli olsun huawei almayı düşünüyorum %80 şuan

Ben realme ye bulaşmayı pek düşünmüyorum. En azından daha güvenilir daha kaliteli olsun huawei almayı düşünüyorum %80 şuan
en mantıklısı hocam bir sıkıntı olursa huawei daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,193
Üyeler
196,913
Son üye
progressive
Geri