thepublicman
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,694
sepete ara ara atıp çıkartın bana şansa mı denk geldi bilmiyorum alabildim havale eft ile 28k ya
Nasıl bir facia9900X faciasını telafi etme için PR çalışmaları diye yorumladım ama o iş çok zor artık. Kabul edilemez bir hata yaptılar.
Vay arkadassepete ara ara atıp çıkartın bana şansa mı denk geldi bilmiyorum alabildim havale eft ile 28k ya
Aynısı geçen banada olmuştu nzxt c850 Gold core geldiği gibi 5k ya tükenmişti aradan biraz vakit geçti sepete attım bı baktım 5k olmuş hemen aldım sonra tekrar yükseldi.sepete ara ara atıp çıkartın bana şansa mı denk geldi bilmiyorum alabildim havale eft ile 28k ya
hayırlı olsun hocam . Senin sayende bende o malum ürünü almışdım 4 gün önce. Adını söylemicem sonra .... çalışanı diyorlarsepete ara ara atıp çıkartın bana şansa mı denk geldi bilmiyorum alabildim havale eft ile 28k ya
Maelesef cok hizli olmak lazimdostlar birkaç haftadır takip ediyorum çok yoğun ilgimi alıyor aramızda forum işlerinden veteran varsa; böyle beş on değil de bir saat aralığında tükenmeyecek güzel fırsatlar çıkıyor mu hiç? Kaç kere oldu on dakika geçmiş başlıktan hiçbir şey alınmıyor bu iş hep böyle midir?