Msi A520 Alınır mı ?

Bu ürün iyi indirimde güzel ürün değerlendirebilirsiniz.
ona da bakmıştım zaten 2400 2500 e bulunuyor itopya çok fazla yalan indirim yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

M2 dönüştürücü alsan daha basit değil mi? Hem senin anakart daha iyi bundan.

Şunu veya benzer bir muadilini alıp 300-400TL ye alıp işi çözeceksin yani.
Dönüştürücüler tam performans veriyor mu

dediğim gibi james donkeylik bende afedersiniz

overclock yapılır mı yapılmaz mı sözünün ne anlama geldiğini bilmeyen birine bir tavsiye vermek istemiştim sadece
ama nerden bileyim ukalaca cevap alacağımı

neyse ben bir hastaneye gidiyorum
sizin core işlemcinizin aslında 3.6 ghz de kalmayacak olması ama sizin kalacak olmasından kaynaklı benim zevke geleceğimi düşünmenizden kayanklı rahatsız oldum tansiyonum düştü sanırsam bi tansiyonuma baktırayım
Oc nin ne olduğunu emin ol biliyorum, yapıp farkını da gördüm öyle azıcık fark ettirmedi. Daha fazla oyalamayın uğraşamam

ona da bakmıştım zaten 2400 2500 e bulunuyor itopya çok fazla yalan indirim yapıyor

Oc nin ne olduğunu emin ol biliyorum, yapıp farkını da gördüm öyle azıcık fark ettirmedi. Daha fazla oyalamayın uğraşamam
AYNEN AYNEN

Bak haddini bil terbiyesizlik yapma asabımı bozma benim
az biraz ahlaklı olun

birincisi
anakartta oc yapılıyor mu sorusu

özellikle a320 ve a520 için oc yapılıyor mu sorusu

ile sonrasında işlemcinin temel frekansı ndan bahsedip turbo ferkansından da bahsederek neden turbo frekansa çıkmasın denecek bir şey değil

ne demek istediğimi anlamadan
ukalalık yapıyorsunuz

üstüne hala ukalalığa devam ediyorsunuz

AYNEN AYNEN

Bak haddini bil terbiyesizlik yapma asabımı bozma benim
az biraz ahlaklı olun

birincisi
anakartta oc yapılıyor mu sorusu

özellikle a320 ve a520 için oc yapılıyor mu sorusu

ile sonrasında işlemcinin temel frekansı ndan bahsedip turbo ferkansından da bahsederek neden turbo frekansa çıkmasın denecek bir şey değil

ne demek istediğimi anlamadan
ukalalık yapıyorsunuz

üstüne hala ukalalığa devam ediyorsunuz
Terbiyeni sen bil asıl, a320 de oc yapabiliyorum a520 de yapılıyor mu diye sordum ukala ukala cevao verdin. Uğraşamam senle diyorum hala kendini üste çıkarmaya çalışıyorsun. Senin kadar velet görmedim illa kendi dediğin olacak değil soru sormama ***** saçma cevaplar veren sizsiniz.

Eüer hala aklınız başınızdaysa yazmayı kesersiniz

Terbiyeni sen bil asıl, a320 de oc yapabiliyorum a520 de yapılıyor mu diye sordum ukala ukala cevao verdin. Uğraşamam senle diyorum hala kendini üste çıkarmaya çalışıyorsun. Senin kadar velet görmedim illa kendi dediğin olacak değil soru sormama ***** saçma cevaplar veren sizsiniz.

Eüer hala aklınız başınızdaysa yazmayı kesersiniz
Terbiyesiz olan sensin

oc yapılabiliyor mu muhabbetinden sonra

cpb ile çıkabileceğin değerler üzerinden ahkam kesiyorsun hala ukalalık yapıyorsun

sabaha kadar yazacam sana sen ukala ukala yazdığın sürece

git şikayet et engellesinler başka hesaptan yine yazacam

az biraz ahlakınız olsun

Tam performans vermez ama yine de Sata SSD den hızlı şekilde elindeki M2 yi değerlendirebilirsin.

Sendeki anakarta dönüştürücü olmaz. X1 slot dönüştürücü pahalı. X16 dan olmalı oda 1 tane var. Ekran kartı takıyorsun oraya.

Anakartı değişip kullanmak daha mantıklı. M2 ile normal ssd arasında oyun yükleme vb fark çok çok az. Yerinde olsam ilk olarak iyi bir psu alırdım. Sonra ekran kartı.

Sendeki anakarta dönüştürücü olmaz. X1 slot dönüştürücü pahalı. X16 dan olmalı oda 1 tane var. Ekran kartı takıyorsun oraya.

Anakartı değişip kullanmak daha mantıklı. M2 ile normal ssd arasında oyun yükleme vb fark çok çok az. Yerinde olsam ilk olarak iyi bir psu alırdım. Sonra ekran kartı.
şuanda önceliğim m2, ondan sonra psu ve ekran kartı. google da ki sekmeler bile yavaş çalışıyor o yüzden ssd lazım yoksa oyun başlarında beklemek baymıyor beni çokta

şuanda önceliğim m2, ondan sonra psu ve ekran kartı. google da ki sekmeler bile yavaş çalışıyor o yüzden ssd lazım yoksa oyun başlarında beklemek baymıyor beni çokta
Normal hdd varmış sizde.
Anakart değişip hızlı bir şekilde m2 ye geçiş yapabilirsiniz. Sizdeki anakartı bugün ilana atsanız 1500 üzeri aynı gün satılır. Üstüne ekleyip sıfır anakart alma mantıklı. Zaten ikinci el fiyatları sıfıra yakın.

Geri