Yusuf B.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 198
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ona da bakmıştım zaten 2400 2500 e bulunuyor itopya çok fazla yalan indirim yapıyor![]()
ASUS PRIME A520M-E/CSM 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI D-Sub mATX Anakart | ITOPYA
ASUS PRIME A520M-E/CSM 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI D-Sub mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile PRIME A520M-E/CSM ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu ürün iyi indirimde güzel ürün değerlendirebilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dönüştürücüler tam performans veriyor muM2 dönüştürücü alsan daha basit değil mi? Hem senin anakart daha iyi bundan.
Şunu veya benzer bir muadilini alıp 300-400TL ye alıp işi çözeceksin yani.
Alfais 4391 M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcie 3.0 X1 Adaptör M Key Kart Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4391 M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcie 3.0 X1 Adaptör M Key Kart Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oc nin ne olduğunu emin ol biliyorum, yapıp farkını da gördüm öyle azıcık fark ettirmedi. Daha fazla oyalamayın uğraşamamdediğim gibi james donkeylik bende afedersiniz
overclock yapılır mı yapılmaz mı sözünün ne anlama geldiğini bilmeyen birine bir tavsiye vermek istemiştim sadece
ama nerden bileyim ukalaca cevap alacağımı
neyse ben bir hastaneye gidiyorum
sizin core işlemcinizin aslında 3.6 ghz de kalmayacak olması ama sizin kalacak olmasından kaynaklı benim zevke geleceğimi düşünmenizden kayanklı rahatsız oldum tansiyonum düştü sanırsam bi tansiyonuma baktırayım