pxnin dişli direksiyonlarının şikayetlerine bakıp 1 gram araştırmadan dfgt önerecek insan aramak iyiymiş yasorun zaten ürün pazarlamaları.dün technopattan aynı mesajı attım ve yine benzer bir cevap geldi aynı kullanıcıdan.o fiyatlara zaten biraz daha ekler moza,fanatec çekerim.pxn çevremde dayanıklılıktan ötürü sorun yaşayan var ve yabancı kaynaklardada gördüm.servisle uğraşmak istemem istanbulda oturmuyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4k zaten hocam. niye çöpe gitsin![]()
V10 Ultra fiyatına Fanatec bulabiliyorsan ben de alayım. Moza desen fiyat olarak en yakın ürün R3 modeli. 25k fiyatı var ve ısınma sorunu olan bir ürün. Gerçi Moza ürünlerinin hepsi ısınıyor araştırırsan görebilirsin. Şuan piyasada aktif olarak en f/p ürün PXN'in ürünleri. Yarın başka marka çıkar daha iyisini daha ucuza yapar insanlar onu önerir. Kimse markanın sevdalısı değil.sorun zaten ürün pazarlamaları.dün technopattan aynı mesajı attım ve yine benzer bir cevap geldi aynı kullanıcıdan.o fiyatlara zaten biraz daha ekler moza,fanatec çekerim.pxn çevremde dayanıklılıktan ötürü sorun yaşayan var ve yabancı kaynaklardada gördüm.servisle uğraşmak istemem istanbulda oturmuyorum.
Normal oynarken bile çok zevk vermez. İracing için ise düşünülmemesi gereken bir direksiyon seti. En az PXN V10 Ultra alınmalı.
İracing için alıcak olmasına rağmen nasıl önerebiliyorsunuz?
Hocam ilk mesajınızda "Gayet güzel iş görüyor, FFB gayet iş görür" demişsiniz şimdi de yetersiz kaldığını ben de biliyorum diyorsunuz. Bizim anlatmak istediğimiz şey bunun gibi ucuz direksiyonların zevk vermeyeceği ve İracing'de çok yetersiz kalacağı. Direksiyon seti zaten zorunlu bir şey olmadığı için gerekli olan şey bu bütçelerde direksiyon seti alınmamasıdır.Dostum okumanı anlamanda bir problem var sanırım ben ürünü önermedim konu sahibini bilinçlendirmek için o yazıyı yazdım bende biliyorum o direksiyon setinin eski olduğunu ve racing oyunlar için yetersiz kaldığını sizin gibi 20 bin TL'lik bir üründe önermem alıcının fiyat aralığı zaten belli neye göre bunu atıyorsunuz şaşırtıcı![]()
15k'ya Moza, Fanatec bulun da biz de alalım. Biz markanın paralı elemanı değiliz. En ucuza Direct Drive satan firma PXN ve onu öneriyoruz. Siz 4k'lık direksiyon ile arasında fark olmadığını düşünüyorsanız, mideniz de kaldırıyorsa alın.sorun zaten ürün pazarlamaları.dün technopattan aynı mesajı attım ve yine benzer bir cevap geldi aynı kullanıcıdan.o fiyatlara zaten biraz daha ekler moza,fanatec çekerim.pxn çevremde dayanıklılıktan ötürü sorun yaşayan var ve yabancı kaynaklardada gördüm.servisle uğraşmak istemem istanbulda oturmuyorum.
tavsiyen için teşekkür ederim hocam15k'ya Moza, Fanatec bulun da biz de alalım. Biz markanın paralı elemanı değiliz. En ucuza Direct Drive satan firma PXN ve onu öneriyoruz. Siz 4k'lık direksiyon ile arasında fark olmadığını düşünüyorsanız, mideniz de kaldırıyorsa alın.
Arıza konusu da tamamen şans işi. Herhangi bir markadan aldığınız ürün sıkıntı çıkarabilir bunun ön yargısı olmaz. Ben VD6'yı 6 aydır her Allahın günü kullanıyorum. Daha tık demedi. Sıfır aldığım Moza ilk günden arıza verdi. Şimdi Moza dayanıksız mı dememiz gerekiyor?
Adam Sıfır garantili ürüne güvenmiyor 20 yıllık nenemin zamanından kalma dişli motorlu DFGT'ye güvenip alacak. 4k'yı çöpe atmayı göze almış adam bırakın istediğin alsın.
20 yıl nasıl götürdüğünü aldığın zaman anlarsın. Hemen buraya gelip konu açarsın direksiyonun ortasında ölü bölge var, dişli sesi başımı ağrıtıyor akşam evdekiler oynamama izin vermiyor diye. Hayırlı olsun bişey diyemiyorum.tavsiyen için teşekkür ederim hocam20 yıl götürdüyse bi 10 yıl daha götürür o zaman maşAllah diyelim.diğer arkadaşlar içinde zaten cihazın yaşı belli özellikleri belli, benim amacım maksat direksiyon olsundu.en basidinden yapay zekayla kıyaslayabiliyosun.zaten dualsenseden oynuyorum.evet 15k ya moza bulaman ama bi 10k daha eklersin zaten.
her neyse konuyu Kapatıyorum.Ben eski dfgt sahiperine sorduğumda çok bir şey beklemiyosan bu fiyata gayet iyi görür dedi hepsi.birde burdan sorayım dedim ve sanırım genel cevap:belli bir bütçede daha iyi bir set alınması yönünde.cevaplar için teşekkür ederim degerlendireceğim
herekse iyi sürüşler.
Konu başlığı da çok komik olmuş. Ne kadar komik bir çocuksun sen. Bu tiplere bir şey önermeyin arkadaşlar.
Öncelikle çocuk değilim ama keşke çocukluğuma dönsem diye de yakarmıyorum değil.yusuf mirza dün pxn markası sahibi diye sizi davet etti sonuçta çapraz satış işleri falanda olmalı her neyse anlıyorum sizi ama pc toplayan birine 1050 alcağına bari 4060 5060 al demeyi bende yapıyorum.. dün ben sorduğumda arkadaş alma boşver falan dedi bu bütçede direk alma etme falan.bende bu cevaba tatmin olmadım ve burda tekrar soru sordum ve siz yine gelip aynı cevapları yapıştırdınız aynı kişiler aynı senaryo hocam,empati kur pek zevk almazsın yani samimi gelmez en azından... onun dışında lokmanbey ve diğer cihazı kullanan ve cevap veren arkadaşlarada beni anladığı için teşekkür ederim.benim sorum dfgt kullananların deneyimi ve idare edip etmeyeceği idareden kastımında maksat direksiyon olsun diye belirtmiştim.iyi günler dilerim,benim gibi "Tiplere" beni anlayanların cevap vermesi dileğiyleKonu başlığı da çok komik olmuş. Ne kadar komik bir çocuksun sen. Bu tiplere bir şey önermeyin arkadaşlar.
Kardeşim benim PXN ile bir işbirliğim yok. Yusuf kardeşim beni 6 aydır PXN VD6 kullandığım ve marka hakkında TR'de belki de tek bilgi sahibi olan kişi olduğum için etiketledi. Beni yeşil forumda da burada da herkes tanıyor. Tek derdim insanlar eşek olmasın uygun fiyatlı Direct Drive direksiyon setleri kullansın. Ve bunu 5 kuruş almadan yapıyorum. Alışmışsınız para almadan yardım etmeyen insanlara. Sen de haklısın.Öncelikle çocuk değilim ama keşke çocukluğuma dönsem diye de yakarmıyorum değil.yusuf mirza dün pxn markası sahibi diye sizi davet etti sonuçta çapraz satış işleri falanda olmalı her neyse anlıyorum sizi ama pc toplayan birine 1050 alcağına bari 4060 5060 al demeyi bende yapıyorum.. dün ben sorduğumda arkadaş alma boşver falan dedi bu bütçede direk alma etme falan.bende bu cevaba tatmin olmadım ve burda tekrar soru sordum ve siz yine gelip aynı cevapları yapıştırdınız aynı kişiler aynı senaryo hocam,empati kur pek zevk almazsın yani samimi gelmez en azından... onun dışında lokmanbey ve diğer cihazı kullanan ve cevap veren arkadaşlarada beni anladığı için teşekkür ederim.benim sorum dfgt kullananların deneyimi ve idare edip etmeyeceği idareden kastımında maksat direksiyon olsun diye belirtmiştim.iyi günler dilerim,benim gibi "Tiplere" beni anlayanların cevap vermesi dileğiyle
Hocam bazı kişiler size Pxn ile iş birliğiniz var vs. dediği için ben de sizi etiketlerken Pxn markasının sahibi diyerek sizi etiketledim ama kimsenin bunu ciddiye alacağını düşünmemiştimKardeşim benim PXN ile bir işbirliğim yok. Yusuf kardeşim beni 6 aydır PXN VD6 kullandığım ve marka hakkında TR'de belki de tek bilgi sahibi olan kişi olduğum için etiketledi. Beni yeşil forumda da burada da herkes tanıyor. Tek derdim insanlar eşek olmasın uygun fiyatlı Direct Drive direksiyon setleri kullansın. Ve bunu 5 kuruş almadan yapıyorum. Alışmışsınız para almadan yardım etmeyen insanlara. Sen de haklısın.
Tekrar söylüyorum senin önceliğin sistemini güncellemek. Boşuna para harcama milletin 20 yıllık çöpüne. 4k'yı geçtim 400 TL bile kaptırma diyoruz ama yok ben kazıklanmak istiyorum diyorsun. Tamam o zaman kazıklan.
@yusufmirzas Sana VD4 aldırtık o kadar nerde benim komisyonumadımız markanın sahibine çıkmış madem hepinizden komisyon alayım da değsin
Adımızı çıkarıyosunuz vallaHocam bazı kişiler size Pxn ile iş birliğiniz var vs. dediği için ben de sizi etiketlerken Pxn markasının sahibi diyerek sizi etiketledim ama kimsenin bunu ciddiye alacağını düşünmemiştim![]()