ewrsfdfgsdsfsf32243
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 264
saka gibi bir olay turkiyede kimseye guvenilemez senin burada kaybedeceksen kaybedecegin miktar cuzi bir miktar ama hem sana hemde herkese ders niteliginde =D ulke hurda insan doluhocam ben yeni islemci almistim onuda akilsizlik edip bilgisayarcida takdirdim eski olanida sordum abi satabilir misin dedim oda birisi var sormam gerek dedi okeylestik o sordugu kiside almak istedi bende islemciyi 1-2 gunlugune admaa verdim alcak olsaydi parasini vericekdi bana yani orda bilgisayarci araci oldu bize sonra gittim geri adamin yanina calismiyo dedi verdi islemciyi simdi kontrol ettim kutunun ustundeki serialno ile islemcideki ayni bende calisiyo diye bende dusundum onlarda sorun vardir diye tekrar ilana koydum birisi aldi goturdu denedi ondada calismadi dedi olay bu suan bilmiyorum ne oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam pinlerin durumu sapasaglam duruyodu bi sorun oldugunu dusunmedim hic orda adamda yanimda cikartmisti hic kirilma sesi vs duymadik birde elimde termal macun yoktu 3-4 gun beklemekte fazla geldi bana hic denemedim keske deneseymisim