Bmw 1.18 İ Joy Plus 2015 Alınır mı?

ediz1

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar öğrenciyim ilk arabam olucak babamın arkadaşı uygun fiyata bırakmayı düşündüğünden dolayı almayı düşünüyorum 100 k km civarı temiz araba
her hangi bir sıkıntısı var mı başımı çok ağrıtmasın istiyorum ilk araba olmaya uygun bir araba mı doğru bir tercih olur mu arabalardan çok anlamıyorum olur olmaz sebeplerini anlatırsanız sevinirim
bir de önerileriniz varsa yazarsanız on numara olur teşekkürler hayırlı bayramlar.

Hocam merhaba uzun süre kullandım o arabayı ilk öncelikle km iyi ama içindeki motor narin bir motor o arabanın düzgün bakılırsa 50 bidne yapar 120 binde kol da kırar kötü bakılırsa bakım geçmişi isteyin hadi aldınız turbosuna baktırın kesinlikle aldıkttan sonrada hemen bakıma sokun kaliteli yağ ve filtreler kullanın ve arabayı sıkıştırmadan kullanın yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz en önemlisi sıkıştırmadan kullanmak ve turbo bakım sunroof olursa daha iyi piyasası olur daha çok araba hakkında bilgi verirseniz değişen vb model yılı

Hocam merhaba uzun süre kullandım o arabayı ilk öncelikle km iyi ama içindeki motor narin bir motor o arabanın düzgün bakılırsa 50 bidne yapar 120 binde kol da kırar kötü bakılırsa bakım geçmişi isteyin hadi aldınız turbosuna baktırın kesinlikle aldıkttan sonrada hemen bakıma sokun kaliteli yağ ve filtreler kullanın ve arabayı sıkıştırmadan kullanın yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz en önemlisi sıkıştırmadan kullanmak ve turbo bakım sunroof olursa daha iyi piyasası olur daha çok araba hakkında bilgi verirseniz değişen vb model yılı
abi öncelikle teşekkür ederim çok ani gelişti zaten ben araba istemiyordum ama babamla kahvaltıda konuşurken bir anda bahsedince çok uygun geldi açıkçası bende direkt yazdım buraya arabayla alakalı bildiğim tek şey 15 veya 16 model olması ve temiz bakılmış olması aracı sadece babamın arkadaşının eşi kullanmış işe git gel olarak ama 5 6 yıl falan kullanmış tesellim uzun yol yapmaması şehir içinde akmış yani genelde başka çok bilgim yok arabayla alakalı bayramdan sonra adamı arar sorarım bir de bildiğim kadarıyla değişeni falan yok babam temiz arabaydı dedi

insignia 1.6cdti 6at otomatik 2017ve ustu grand sport exellance veya executive donanim bakabilirsiniz.

1.500cc B38 3 silindir 136hp motora sahip.
Bu modelin kronik olan sorunu turbosu. 100-120bin km den sonra turbo manifoldunda catlama oluyor ve soğutma suyunu oradan kacırıyor.
Revizyon yapılabilir 25-30bin tl yeni manifold takılabilir o da 40-50k falandı, sıfır turbo 80bin tl civarıydı.

Turbosuna işlem yapıldı mı diye sorabilirsin. Eğer yapılmadıysa sizdeyken yapılması gerekir. Bunun dışında buyuk dert edecek sorunu yok. İstediği fiyat belli mi?

1.500cc B38 3 silindir 136hp motora sahip.
Bu modelin kronik olan sorunu turbosu. 100-120bin km den sonra turbo manifoldunda catlama oluyor ve soğutma suyunu oradan kacırıyor.
Revizyon yapılabilir 25-30bin tl yeni manifold takılabilir o da 40-50k falandı, sıfır turbo 80bin tl civarıydı.

Turbosuna işlem yapıldı mı diye sorabilirsin. Eğer yapılmadıysa sizdeyken yapılması gerekir. Bunun dışında buyuk dert edecek sorunu yok. İstediği fiyat belli mi?
800 civarı istiyor geçenlerde şanzımanı için sanayiye gitmişler şimdi babam söyledi onun harici tam bilgi yok bayramdan sonra daha netleşir

800 civarı istiyor geçenlerde şanzımanı için sanayiye gitmişler şimdi babam söyledi onun harici tam bilgi yok bayramdan sonra daha netleşir
En düşük ilan 875k dan başlıyor kimse hayrına temiz arabayı özellikle BMW yi o paralara vermez. Bütün detayları öğrenin ondan sonra detaylı arastirirsiniz.

bende olsam galiba o fiyatlara insignia alırdım vay be benim babam bana ilk araba opel astra h almıştı hiç bir arabanın tadı onda yok şimdi yada guilettta alabilirsiniz golfler gereksiz pahalı uzak durun parasının hakkını vermiyor

En düşük ilan 875k dan başlıyor kimse hayrına temiz arabayı özellikle BMW yi o paralara vermez. Bütün detayları öğrenin ondan sonra detaylı arastirirsiniz.

hocam peki 3 m civarı bütçede 26 model 6 k km a200 amg mi 25 model q4 sportback 40 e-Tron full paket mi 23 model 50 k km 320 i sportline mı aile aracı olarak ama bende kullanırım büyük ihtimalle babamlar akşam pek araba kullanmaz

A200 amg logodan ibaret. Ne düzgün mercedes kalitesini sunuyor ne de o paranın özelliklerini.

O bütçelerde kalite kralları bmw 320i-520i SUV isterseniz X3.
Bunun dışında 4 ceker olmasanı isterseniz A5 bakabilirsiniz.

A200 amg logodan ibaret. Ne düzgün mercedes kalitesini sunuyor ne de o paranın özelliklerini.

O bütçelerde kalite kralları bmw 320i-520i SUV isterseniz X3.
Bunun dışında 4 ceker olmasanı isterseniz A5 bakabilirsiniz.
hocam sarı sitede sadece 1 tane 320 i var km si düşük değişensiz boyasız diğerleri yok ya biraz daha önerebilir misiniz max 3300 olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri