işlemci değiştirmeyi şuanlık düşünmüyorum fakat 1 2 sene sonra DDR 5 anakart alıp işlemci ve ramlerimi değiştirmeyi düşünüyorum bu durumda darboğaz yaparmı?
işlemci değiştirmeyi şuanlık düşünmüyorum fakat 1 2 sene sonra DDR 5 anakart alıp işlemci ve ramlerimi değiştirmeyi düşünüyorum bu durumda darboğaz yaparmı?
size muazzam bir masraf oluşturmayacak değiştireceğiniz işlemci
sizde var 5600g
bizde var 5600
56000 g 5600ün grafik kartlı birimi geri kalanı aynı durumu değil
misal intelde 12400 12400f 14400 14400f fler grafik kartsız düzler grafik kartlı performansları aynı diyecek bir durum yok
5600g 5600e göre daha güçsüz
ama siz ikinci elden alışverşi yaparken çok bir masraf etmeyeceksiniz
BİRBİRİNE YAKIN FİYATLARDA SATILIYOR
Sebebi şu an harici grafik kartı almaya gücü olmayan düşük bütçeli sistem toplayan kişilerin hala bu işlemciyi alıyor olması
BU YÜZDEN İKİNCİ ELDEN NEREDEYSE MASRAF YAPMAYACAĞINIZ ŞEKİLDE BU UPGRADE İŞLEMİNİ YAPIN Kİ
Hem oyun performansınız artsın
Ekran kartı kanadında seçeneğiniz artsın
en kötü ihtimalde bile
şu ekran kartını almaktansa şunu al
yer yer küçük darboğaz yaşasan bile oyununu baltalamaz ama artıları eksilerinden daha fazla verdiğin paraya değer diyebileceğimiz ekran kartı tavsiyesini tavsiye etme ihtimilimiz güzlensin
size muazzam bir masraf oluşturmayacak değiştireceğiniz işlemci
sizde var 5600g
bizde var 5600
56000 g 5600ün grafik kartlı birimi geri kalanı aynı durumu değil
misal intelde 12400 12400f 14400 14400f fler grafik kartsız düzler grafik kartlı performansları aynı diyecek bir durum yok
5600g 5600e göre daha güçsüz
ama siz ikinci elden alışverşi yaparken çok bir masraf etmeyeceksiniz
BİRBİRİNE YAKIN FİYATLARDA SATILIYOR
Sebebi şu an harici grafik kartı almaya gücü olmayan düşük bütçeli sistem toplayan kişilerin hala bu işlemciyi alıyor olması
BU YÜZDEN İKİNCİ ELDEN NEREDEYSE MASRAF YAPMAYACAĞINIZ ŞEKİLDE BU UPGRADE İŞLEMİNİ YAPIN Kİ
Hem oyun performansınız artsın
Ekran kartı kanadında seçeneğiniz artsın
en kötü ihtimalde bile
şu ekran kartını almaktansa şunu al
yer yer küçük darboğaz yaşasan bile oyununu baltalamaz ama artıları eksilerinden daha fazla verdiğin paraya değer diyebileceğimiz ekran kartı tavsiyesini tavsiye etme ihtimilimiz güzlensin