Ethereal Librium
80+
- Reaksiyon skoru
- 146
Görüşleriniz nedir dostlar? Beğendiniz mi?
Hiçbir slotu boş bırakmamaya özen gösterdimKasaya kaçak kat çıkmış
Valla bu sisteme olumsuz bir şey söylersem sanırım çarpılabilirim.
Hobi benimki. Çokta mantık aramıyorum, baktıkça mutlu oluyorum.maşallah hocamda her yer biraz fazla ekran değilmi gereksizce. bilgileri takip edecek soğutucu var onun dışında fan var yetmemiş ekran takmışsınız. üste 2 kat fan çıkmmışsınız. beleş vermişler gibi sakni malları aslmasmg daha bide alttqa soğutma varmış. total 22 fan ne bilim.
Bilinçli olarak değiştirmedim. 5000 serisi benim için gereksizdi, 6000 serisini bekleyeceğim.Kişisel beğenidir yorum yapamam ama o fanlara para vereceğime önce 3090'ı değiştirirdim hacım. Ayrıca ışıklı mışıklı kasalar hiç bana estetik gelmiyor.
Anlaşılabilir. Peki 420mm AIO takmak yerine neden push-pull fan tercih ettiniz? Estetiğe de pek katkısı olmamış.Hobi benimki. Çokta mantık aramıyorum, baktıkça mutlu oluyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bilinçli olarak değiştirmedim. 5000 serisi benim için gereksizdi, 6000 serisini bekleyeceğim.
Ekosistem Lian Li tabanlı. Lian Li kanadında da 420mm AIO yok malesef. Pull Push'a ihtiyacım elbette yoktu sadece sınırları zorlamak istedim.Anlaşılabilir. Peki 420mm AIO takmak yerine neden push-pull fan tercih ettiniz? Estetiğe de pek katkısı olmamış.
Anladım hocam. Güzel günlerde tadını çıkarmanız dileğiyle. İyi bayramlar <3Ekosistem Lian Li tabanlı. Lian Li kanadında da 420mm AIO yok malesef. Pull Push'a ihtiyacım elbette yoktu sadece sınırları zorlamak istedim.