Öneri Başyapıtım Nasıl Olmuş? 55 Kg Kasa

Reaksiyon skoru
146
Görüşleriniz nedir dostlar? Beğendiniz mi?
WhatsApp Image 2026-05-27 at 15.53.28.webp
WhatsApp Image 2026-05-27 at 15.53.29.webp
WhatsApp Image 2026-05-27 at 15.53.28 (1).webp

maşallah hocamda her yer biraz fazla ekran değilmi gereksizce. bilgileri takip edecek soğutucu var onun dışında fan var yetmemiş ekran takmışsınız. üste 2 kat fan çıkmmışsınız. beleş vermişler gibi sakni malları aslmasmg daha bide alttqa soğutma varmış. total 22 fan ne bilim.

Fanların kasası var, kaçak kattan imar müdürlüğüne şikayet etmek lazım.
Özellikle yan ve çapraz profilden çok geçerli duruyor.

Kişisel beğenidir yorum yapamam ama o fanlara para vereceğime önce 3090'ı değiştirirdim hacım. Ayrıca ışıklı mışıklı kasalar hiç bana estetik gelmiyor.

maşallah hocamda her yer biraz fazla ekran değilmi gereksizce. bilgileri takip edecek soğutucu var onun dışında fan var yetmemiş ekran takmışsınız. üste 2 kat fan çıkmmışsınız. beleş vermişler gibi sakni malları aslmasmg daha bide alttqa soğutma varmış. total 22 fan ne bilim.
Hobi benimki. Çokta mantık aramıyorum, baktıkça mutlu oluyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kişisel beğenidir yorum yapamam ama o fanlara para vereceğime önce 3090'ı değiştirirdim hacım. Ayrıca ışıklı mışıklı kasalar hiç bana estetik gelmiyor.
Bilinçli olarak değiştirmedim. 5000 serisi benim için gereksizdi, 6000 serisini bekleyeceğim.

Hobi benimki. Çokta mantık aramıyorum, baktıkça mutlu oluyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilinçli olarak değiştirmedim. 5000 serisi benim için gereksizdi, 6000 serisini bekleyeceğim.
Anlaşılabilir. Peki 420mm AIO takmak yerine neden push-pull fan tercih ettiniz? Estetiğe de pek katkısı olmamış.

Harika görünüyor muazzam. Ama;

Yalnız bunun bi gün tozunu almaya kalktığında demontajı 1 gün sürer ertesi günde temizliğine 1 gün gider 2-3 gün kasa iptal resmen

Çok yorucuuu :D

Anlaşılabilir. Peki 420mm AIO takmak yerine neden push-pull fan tercih ettiniz? Estetiğe de pek katkısı olmamış.
Ekosistem Lian Li tabanlı. Lian Li kanadında da 420mm AIO yok malesef. Pull Push'a ihtiyacım elbette yoktu sadece sınırları zorlamak istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,344
Üyeler
196,938
Son üye
famen
Geri