Lg Oled C6 48" Tv + Xboom Bounce Hoparlör 52498,99tl (Önsipariş)

Monitör olamayacak kadar büyük, TV olamayacak kadar küçük bir model
Bütçesi olan için bilgisayar odasında PlayStation bağlanıp hem oyun hem de dizi film için kullanılır. Onun haricinde evet çok sınırda bi TV. Benim ev küçük ama 55 bile bazen yeterli gelmiyor.

Senelerdir 43" 40" kullandık 48 gayet ideal. Kişiden kişiye değişen bir durum bana fazla bile 48.

tv hakkında bilgim yok ama lg xboomlar aşırı iyi fiyatlarına göre 2li paketi 50 dolara almıştım amerikadayken güzel ses veriyorlar

stok bitmiş. bende şuan 43 luk tv de var yakin mesafede yetiyor 48 gayet iyi diyerek aldık bakalım :)

PC ile kullanmak için alacaklar varsa bazı sorunlar varmış. Hgig tone mapping, renk kayması ve 165hz'de black crush.

PC ile kullanmak için alacaklar varsa bazı sorunlar varmış. Hgig tone mapping, renk kayması ve 165hz'de black crush.

Bu bilinen bir sorunmuş galiba ama filmmaker modda gayet oynanabilir diyordu bir videoda. VRR-Gsync gibi bir şeyle alakalıysa muhtemelen yazılımla çözülür diye düşünüyorum. Bana tv çok mantıklı geldi. yurtdışında fiyatı 1600 dolar olan yeni nesil tandem panel bir oled tv ve yanında 8k lık xboom hediye. Herkes 48 inç çok küçük falan demiş ama ben salonda 3. ekran gibi kullanıcam ve sandalyemle mesafeyi rahatlıkla ayarlabilicem veya aldığım tv standıyla yana çevirip yakın koltuktan izleyebilirim diye düşünüyorum ama bakalım nasıl olcak

Bu duvara mesefasi için yeterli olur mu 2 m duvarla uzandığım yer arası uzağı biraz bulanık görüyorum

Ekler

• image.webp
    image.webp
    250.8 KB · Hit: 67
Ben yeni satın aldım hocam; ankara yenimahallede oturuyorum, stok az da görünmüyordu.
anlık stoğa gelince haber ver olarak görmüştüm şuan tekrar satışta gözüküyor hocam. xboom bounce hoparlor icin de kaliteli diyorlar ama herkes satacak sanırım :D

Yok mu bunun için masaya sabitlenen bir vesa aparatı duvarı delmek istemiyorum

Bir TV için en düşük 55" inç en yüksekte 75" alınmalı bence.Üst sınır 4K için 75" olmalı.Fazlası hem abartı hem de 4K artık yetmemeye başlıyor.Oturma odasıda olsa 55" aşağısı alınmamalı bana göre.Çünkü seyir keyfinin o boyuttan itibaren tadı çıkıyor.

Bir TV için en düşük 55" inç en yüksekte 75" alınmalı bence.Üst sınır 4K için 75" olmalı.Fazlası hem abartı hem de 4K artık yetmemeye başlıyor.Oturma odasıda olsa 55" aşağısı alınmamalı bana göre.Çünkü seyir keyfinin o boyuttan itibaren tadı çıkıyor.
Kişiden kişiye değişir bu durum sen 55inç altı televizyon kullanmadıysan evet ama brn 40inç kullandım senelerce bana küçük değil büyük geliyor 48" mesela😀

Geri