mouseda sorun çıkar garanti desteğini düzgün vermezlerse diye demiştimmouse alinir kulaklik alinmaz buradan sadece
mouseda sorun çıkar garanti desteğini düzgün vermezlerse diye demiştimmouse alinir kulaklik alinmaz buradan sadece
Evet kaliteden şaşmamak lazım gibi duruyor ama Y9'un batarya ömrü de 1k hz'de her iki modeli de 6-7'ye katlıyor neredeyse, biraz da bu cezbettiBen atk a9 proyu iptal ettim ve pulsar x2h v3 eS de karar kıldım. Hiç değilse kroniği yok, kalitesi de iyi teknolojisi de. Başımı ağrıtmayacak seçim iyidir. size de razer veya logitechi öneririm.
Ürünlerin kağıt üstündeki performansları rakipsiz zaten kısa vadede sorun yaşayan ve teknik destek alamayan çokEvet kaliteden şaşmamak lazım gibi duruyor ama Y9'un batarya ömrü de 1k hz'de her iki modeli de 6-7'ye katlıyor neredeyse, biraz da bu cezbetti
Bence hiç macera aramaya gerek yok kağıt üstündeki performanslar pek bişey ifade etmiyor bana yazılım stabilitesi ve garanti desteği için logitech razer zowie gibi ürünler kullanmak daha doğru. Evet biraz daha pahalılar fakat ATK tarzında bir markaya 3 4k vereceğime logitech'e 5k veririm ben.Ürünlerin kağıt üstündeki performansları rakipsiz zaten kısa vadede sorun yaşayan ve teknik destek alamayan çok
Evet benim de ondan dolayı aklımda ilk logitech ve razer vardı, şu anki mouse'um bile razer cobra. Bu gruptaki konu açılmasaydı Wraith ve ATK tarafındaki sorunları bilmiyorum, netteki yorumları çok iyi duruyordu nedense. Youtube'daki sponsorlu videolardan bahsetmiyorum bile onları hiç değerlendirmeye almıyorum zatenBence hiç macera aramaya gerek yok kağıt üstündeki performanslar pek bişey ifade etmiyor bana yazılım stabilitesi ve garanti desteği için logitech razer zowie gibi ürünler kullanmak daha doğru. Evet biraz daha pahalılar fakat ATK tarzında bir markaya 3 4k vereceğime logitech'e 5k veririm ben.
O elemanın FPS oynadığınından bile şüpheliyim.instagramda tab2nesquik diye bir sayfa var, her videosunda wraith in başka bir ürününü deniyor her ürün de muazzam ona göre. hangi ürünü denese o güne kadar denediği en iyi ürün oluyor. geçen 16000hz klavye deniyor, farkı kesinlikle anladığını söylüyor videoda. 8000hz ile 16000hz arasındaki farkı anlıyormuş. yapay zekaya sordum bu mümkün değil dedi, monitör teknolojisi bu hızın hâla çok gerisinde dedi. ama adama baksan çok farklıymış klavye ve gardaşım da farkı hissetmiş
Top tier e sporcular afedersin geriz*kalı mı logitech zowie razer vs. kullanıyor? Xantares'in hissetmediği farkı bu arkadaş hissediyormuş bi tarafımla gülüyorum.instagramda tab2nesquik diye bir sayfa var, her videosunda wraith in başka bir ürününü deniyor her ürün de muazzam ona göre. hangi ürünü denese o güne kadar denediği en iyi ürün oluyor. geçen 16000hz klavye deniyor, farkı kesinlikle anladığını söylüyor videoda. 8000hz ile 16000hz arasındaki farkı anlıyormuş. yapay zekaya sordum bu mümkün değil dedi, monitör teknolojisi bu hızın hâla çok gerisinde dedi. ama adama baksan çok farklıymış klavye ve gardaşım da farkı hissetmiş
Öyle söyleyince de sponsorluk yüzünden mecbur kalıyorlarmış o markalara diyorlarO elemanın FPS oynadığınından bile şüpheliyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Top tier e sporcular afedersin geriz*kalı mı logitech zowie razer vs. kullanıyor? Xantares'in hissetmediği farkı bu arkadaş hissediyormuş bi tarafımla gülüyorum.
sadece tek firmadan ürün tanıtımı yapan insanları çıkarın hayatınızdan. tarafsız olmama ihtimalleri yok.instagramda tab2nesquik diye bir sayfa var, her videosunda wraith in başka bir ürününü deniyor her ürün de muazzam ona göre. hangi ürünü denese o güne kadar denediği en iyi ürün oluyor. geçen 16000hz klavye deniyor, farkı kesinlikle anladığını söylüyor videoda. 8000hz ile 16000hz arasındaki farkı anlıyormuş. yapay zekaya sordum bu mümkün değil dedi, monitör teknolojisi bu hızın hâla çok gerisinde dedi. ama adama baksan çok farklıymış klavye ve gardaşım da farkı hissetmiş
zengin işi değil şanslı işiWraith zengin işi