🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

Ben atk a9 proyu iptal ettim ve pulsar x2h v3 eS de karar kıldım. Hiç değilse kroniği yok, kalitesi de iyi teknolojisi de. Başımı ağrıtmayacak seçim iyidir. size de razer veya logitechi öneririm.
Evet kaliteden şaşmamak lazım gibi duruyor ama Y9'un batarya ömrü de 1k hz'de her iki modeli de 6-7'ye katlıyor neredeyse, biraz da bu cezbetti

Evet kaliteden şaşmamak lazım gibi duruyor ama Y9'un batarya ömrü de 1k hz'de her iki modeli de 6-7'ye katlıyor neredeyse, biraz da bu cezbetti
Ürünlerin kağıt üstündeki performansları rakipsiz zaten kısa vadede sorun yaşayan ve teknik destek alamayan çok

Ürünlerin kağıt üstündeki performansları rakipsiz zaten kısa vadede sorun yaşayan ve teknik destek alamayan çok
Bence hiç macera aramaya gerek yok kağıt üstündeki performanslar pek bişey ifade etmiyor bana yazılım stabilitesi ve garanti desteği için logitech razer zowie gibi ürünler kullanmak daha doğru. Evet biraz daha pahalılar fakat ATK tarzında bir markaya 3 4k vereceğime logitech'e 5k veririm ben.

Bence hiç macera aramaya gerek yok kağıt üstündeki performanslar pek bişey ifade etmiyor bana yazılım stabilitesi ve garanti desteği için logitech razer zowie gibi ürünler kullanmak daha doğru. Evet biraz daha pahalılar fakat ATK tarzında bir markaya 3 4k vereceğime logitech'e 5k veririm ben.
Evet benim de ondan dolayı aklımda ilk logitech ve razer vardı, şu anki mouse'um bile razer cobra. Bu gruptaki konu açılmasaydı Wraith ve ATK tarafındaki sorunları bilmiyorum, netteki yorumları çok iyi duruyordu nedense. Youtube'daki sponsorlu videolardan bahsetmiyorum bile onları hiç değerlendirmeye almıyorum zaten

instagramda tab2nesquik diye bir sayfa var, her videosunda wraith in başka bir ürününü deniyor her ürün de muazzam ona göre. hangi ürünü denese o güne kadar denediği en iyi ürün oluyor. geçen 16000hz klavye deniyor, farkı kesinlikle anladığını söylüyor videoda. 8000hz ile 16000hz arasındaki farkı anlıyormuş. yapay zekaya sordum bu mümkün değil dedi, monitör teknolojisi bu hızın hâla çok gerisinde dedi. ama adama baksan çok farklıymış klavye ve gardaşım da farkı hissetmiş

instagramda tab2nesquik diye bir sayfa var, her videosunda wraith in başka bir ürününü deniyor her ürün de muazzam ona göre. hangi ürünü denese o güne kadar denediği en iyi ürün oluyor. geçen 16000hz klavye deniyor, farkı kesinlikle anladığını söylüyor videoda. 8000hz ile 16000hz arasındaki farkı anlıyormuş. yapay zekaya sordum bu mümkün değil dedi, monitör teknolojisi bu hızın hâla çok gerisinde dedi. ama adama baksan çok farklıymış klavye ve gardaşım da farkı hissetmiş
O elemanın FPS oynadığınından bile şüpheliyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Top tier e sporcular afedersin geriz*kalı mı logitech zowie razer vs. kullanıyor? Xantares'in hissetmediği farkı bu arkadaş hissediyormuş bi tarafımla gülüyorum.

O elemanın FPS oynadığınından bile şüpheliyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Top tier e sporcular afedersin geriz*kalı mı logitech zowie razer vs. kullanıyor? Xantares'in hissetmediği farkı bu arkadaş hissediyormuş bi tarafımla gülüyorum.
Öyle söyleyince de sponsorluk yüzünden mecbur kalıyorlarmış o markalara diyorlar :D

sadece tek firmadan ürün tanıtımı yapan insanları çıkarın hayatınızdan. tarafsız olmama ihtimalleri yok.
kara liste oluşturup dışlamak lazım bunları

Ai saolsun millet pc parçası alamaz oldu neredeyse 1 senedir, böyle mouse klavye cart curt sardı insanlar. Şimdi daha çok alışveriş döndüğü için firmaların gerçek yüzü daha çok gün yüzüne çıkar oldu, bu arada bu adamların doğru düzgün teknik destek vermesinin imkanı yok, kendileri üretmiyor sonuçta.

Yapmaları gereken şey ; gerçekten sorunlu ürünü alıp ithal ettikleri yerlere ayda 1 toplu olarak yollayıp ya iade almaları ya da yeni getirecekleri ürünlerden düşmeleri, artık kendi aralarında vardır anlaşmaları, her üretim sorunsuz çıkmıyor sonuçta.

Elime oturmadı diye iade edenin ürününü de örnek veriyorum sitede belirt rakamın %70 kadarını nakit iade veya %80 kadarını site bakiyesi olarak iade ediyoruz de, bu ürünleride %20-15 indirimle %80-85 fiyatına b-stock olarak sat, müşteri memnun olsun. Hepsi borçla iş yapıyor ödemeleri var vs anlıyorum ama, moruk sen bunu yapmazsan böyle sağda solda itin g..ne sokarlar haklı olarak. Amazon 1 günde amazon olmadı yıllarca zarar etti adamlar.

Son düzenleme:
beyler r6s oynuyorum arada valo falan giriyorum ama çoğunlukla r6s dar alanda oynuyorum bilek oyuncusuyum 1600 dpi kullanıyorum yani istediğim scope açınca sağa sola güzel dönsün hızlı dönsün otursun iki kere sağa sola çekmek istemiyorum spraylarım flicklerim iyi olsun istiyorum onun için şu mouse padleri buldum atk x83 daha iyi geldi araştırdım yapay zeka vs yorumlara baktım entry agresif oynuyorum yardımcı olabilir misiniz

Wraith Spirit of Aim Mousepad

ATK X83 Poron Mousepad

ATK Sky MousepadATK Sky Mousepad

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,067
Üyeler
196,884
Son üye
WruzZ