işlemci 7500f olarak değişecek. hiç anlamıyorum bu işlerden geminiye sorarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum sizce nasıl. hangi özelliği zayıf?
hocam 60a kadar çıkarırım bütçeyi ama kendimi zora sokmak istemiyorum 40 50 arası bakıyorum genelde. çok iyi bir fırsat olursa falan 60a çıkarımBütçe ne kadar hocam ?
hocam açıkçası kendim anlamadığım için geminiye attım şimdiye kadar en beğendiği paket çıktı. teşekkür ederim foruma danışalım bakalım.Bu sistem de iyi gibi hocam özelliklerine göre b850 Anakart 700w psu 32 gb ramle birlikte geliyor bütçenizi zorlamıyorsa düşünebilirsiniz
hmm teşekkür ederim tavsiye için hocamBence cumayı bekleyin hocam. İnce hesap gaming gecesinde bütçenize uygun bi sistem çıkabilir.
Gemini bilgisayar bileşenleri hakkında pek bir şey bilmiyor ona güvenip iş yapma.hocam açıkçası kendim anlamadığım için geminiye attım şimdiye kadar en beğendiği paket çıktı. teşekkür ederim foruma danışalım bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hmm teşekkür ederim tavsiye için hocam
onun için buraya yazıp sizlerden onay almaya çalışıyorum zaten. teşekkürler.Gemini bilgisayar bileşenleri hakkında pek bir şey bilmiyor ona güvenip iş yapma.
onun için buraya yazıp sizlerden onay almaya çalışıyorum zaten. teşekkürler.
57K verebiliyorsanız bunun işlemciyi 245KF yaparak alabilirsiniz, dedikleri gibi cuma da Gaming gecesi sayesinde birkaç seçene![]()
KUARK-HIT / INTEL Core Ultra 5 225F /MSI GeForce RTX 5070 12GB/ 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
KUARK-HIT / INTEL Core Ultra 5 225F /MSI GeForce RTX 5070 12GB/ 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hocam bu gaming gecesi ayda bir mi haftada bir mi57K verebiliyorsanız bunun işlemciyi 245KF yaparak alabilirsiniz, dedikleri gibi cuma da Gaming gecesi sayesinde birkaç seçeneğin daha olur.![]()
KUARK-HIT / INTEL Core Ultra 5 225F /MSI GeForce RTX 5070 12GB/ 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
KUARK-HIT / INTEL Core Ultra 5 225F /MSI GeForce RTX 5070 12GB/ 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Haftada.Hocam bu gaming gecesi ayda bir mi haftada bir mi