7500f İşlemci Değişimi ve Tavsiyeler

Bence cumayı bekleyin hocam. İnce hesap gaming gecesinde bütçenize uygun bi sistem çıkabilir.

Bu sistem de iyi gibi hocam özelliklerine göre b850 Anakart 700w psu 32 gb ramle birlikte geliyor bütçenizi zorlamıyorsa düşünebilirsiniz
hocam açıkçası kendim anlamadığım için geminiye attım şimdiye kadar en beğendiği paket çıktı. teşekkür ederim foruma danışalım bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence cumayı bekleyin hocam. İnce hesap gaming gecesinde bütçenize uygun bi sistem çıkabilir.
hmm teşekkür ederim tavsiye için hocam

hocam açıkçası kendim anlamadığım için geminiye attım şimdiye kadar en beğendiği paket çıktı. teşekkür ederim foruma danışalım bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hmm teşekkür ederim tavsiye için hocam
Gemini bilgisayar bileşenleri hakkında pek bir şey bilmiyor ona güvenip iş yapma.

onun için buraya yazıp sizlerden onay almaya çalışıyorum zaten. teşekkürler.
57K verebiliyorsanız bunun işlemciyi 245KF yaparak alabilirsiniz, dedikleri gibi cuma da Gaming gecesi sayesinde birkaç seçeneğin daha olur.

57K verebiliyorsanız bunun işlemciyi 245KF yaparak alabilirsiniz, dedikleri gibi cuma da Gaming gecesi sayesinde birkaç seçene

57K verebiliyorsanız bunun işlemciyi 245KF yaparak alabilirsiniz, dedikleri gibi cuma da Gaming gecesi sayesinde birkaç seçeneğin daha olur.
Hocam bu gaming gecesi ayda bir mi haftada bir mi

Geri