🔥İndirim Samsung Galaxy A36 5G 8/256 GB 🔥 18.859 TL 🔥

Başlıkta o kadar alev görünce A56 sandim denk gelmez bize :D
a red frog is drinking from a white cup with a lightning bolt on it .

anneme 15k civarına almıştık sanırım, okey bir telefonda bence bu fiyata alınmaz, işlemci biraz hantal kalıyor, verimlilik işlemcisi. Günlük kullanımda sorun yok tabii öyle kasan bir cihaz değil ama bi hantallık hissi var, android güncellemesi aldıkça eskir bence. Bu parasının cihazı değil. Bu fiyata marka takıntısı yoksa tecno camon 30 pro 512 gb bakmak daha isabetli olabilir.

Memnun musunuz kullanıcı yorumunuz nedir
Aktif Kullanan Biriyim , Daha Geçenlerde One UI 8,5 Güncellemesi Geldi Güzel Telefon Gündelik İçin .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anneme 15k civarına almıştık sanırım, okey bir telefonda bence bu fiyata alınmaz, işlemci biraz hantal kalıyor, verimlilik işlemcisi. Günlük kullanımda sorun yok tabii öyle kasan bir cihaz değil ama bi hantallık hissi var, android güncellemesi aldıkça eskir bence. Bu parasının cihazı değil. Bu fiyata marka takıntısı yoksa tecno camon 30 pro 512 gb bakmak daha isabetli olabilir.
256 GB İçin Güzel Fiyat Hocam Bende 128 GB Var :)

Aktif Kullanan Biriyim , Daha Geçenlerde One UI 8,5 Güncellemesi Geldi Güzel Telefon Gündelik İçin .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

256 GB İçin Güzel Fiyat Hocam Bende 128 GB Var :)
hocam bildirimleri önceliğine göre sıralayan yapay zeka özelliği geldi mi benim telefonda var tablete gelmemiş anlamadım

Geri