Dolaptan Satış Yapıcam Dolandırılır Mıyım?

Reaksiyon skoru
5
Dolaptan laptop satacağımda dolandırılır mıyın daha önce satan oldu mu?
Laptoptan parça alıp iade etse ne olacak hakkımı alır mıyım? Almam ne kadar sürer iadeyi reddedebilir miyim?

Laptoptan parça alıp iade etse ne olacak hakkımı alır mıyım? Almam ne kadar sürer iadeyi reddedebilir miyim?
Elden satmak en iyisi alıcıyı koruyor satıcıyi korumuyor dolap sahibinden letgo falan

Sahibinden gibi yerler varken o tarz sitelere gerek yok bence

Ekran kartı satmıştım sorun çıkmamıştı benden video istemişlerdi çalıştığına ve durumuna ait yüklemiştim ama laptoptan düzgün çalışan ssd yi veya rami çıkartıp bozuk ürün takabilirler riskli dolaptan satmak elden satmak en iyisi

Ekran kartı satmıştım sorun çıkmamıştı benden video istemişlerdi çalıştığına ve durumuna ait yüklemiştim ama laptoptan düzgün çalışan ssd yi veya rami çıkartıp bozuk ürün takabilirler riskli dolaptan satmak elden satmak en iyisi
bence de sistemden parça değişir iade eder diye düşünüyorum bakalım gel elden al yoksa olmaz dedim. Güven olmuyor bu paramgüvendeye dolaba letgoya

Ben küçük ürünleri satıyorum ama laptop gibi parçalarının değiştirilme imkanı olan bir şeyi satmazdım. Dolandırıcıya denk gelmen düşük ihtimal gene de riske atmana değmez

Ben satıyorum bende kamera sistemi var laptopun içini açıp anakart numaralarına kadar çekip toplayıp paketliyorum. Birden fazla laptop sattım sorun yaşamadım çok şükür. Sattığım ucuz bir laptop ufak hasarlı iade edildi, destek sistemi berbat, zorla iade aldırttılar desteğe güvenmeyin. Elden satma imkanınız var ise her zaman elden satış güvenilirdir.

elden satma en güzeli daha önce kıyafet ve gözlük sattım ancak elektronikte sıkıntı yaşanabilir letgo candır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

belki garanti etiketi tarzında bir şey olabilir etikt zarar görmüşse iade almazsın

elektronik parçalar biraz sıkıntı dolap kullanan birisi olarak genelde alacağım ürünler değiştirilmicek parçalara sahip ürünler oluyor yada uygun fiyatlı urunler seçerim. 30-50 60 bin tllik elektronik ürünleri satmayı tercih etmezdim.

Geri