🔥İndirim Asus Prıme Radeon RX 9070xt 16gb 🔥 30.999 TL 🔥

5070 mi 9070xt mi bir de daha ucuza gelir mi yoksa alınır mı ram olarak ne önerirsiniz indirim var mı?

İkinci elini bu fiyata satıyorlar al geç.

hocam ekran kartına ihtiyacım var ilk defa sistem topluyorumda bu kartı çok istiyordum daha büyük indirim gelirmi acaba borç Edip alasim var şuan
İleride Ne Olacağı Belli Değil 9070 XT İçin Güzel Fiyat Alınır .

Aşırı bi fan sesi ve hotspot sıcaklıgı baya yüksekmiş ben vazgectim
Hocam stok halde kullanırsanız tabi ki olur. Aynı kart bende var. max 1000 rpm de kart 58-60 derece hotspot 72-73 derecelerde kullanıyorum. Optimize etmeniz lazım zaten çoğu 9070 xtyi

aynen ya bu siteden hiç bir şey alamadım uymuyor ödeme koşulları
9 taksit genelde Amazon hepsiburada yapıyor Satıcı sağlayıcı ne kadar büyükse fırsat o kadar çok oluyor Vatan mesela 6 taksit parafa ama İtopya İncehesap 3 taksit anca

Ben aldiktan sonra fiyat 41 idi hocam satici amazondu. Birkacgundur sabah o saatlerde 32ye iniyor kisa sureligine
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onceki gun de yine ayni saatlerde bu kartta indirim vardi hocam hayirli olsun.
anladım o zaman 9 taksıt 32.5 gigabyte ,31 tek taksit asus prime den daha iyiydi fakat almış bulundum prime 31 e çokta takılınacak bir mevzu değil iptal etmeye gerek yok

Bu fiyata kesin alırdım yeni sistem toplayacağım ama taksit olayı bizi bitiriyor hiç değilse bir kaç farklı bankayla 3 6 taksit anlaşsanız satışlar da çoğalacak @İncehesap

yav şu taksit olayını bir çözmüyor şu incehesap.
her yerde her karta en az 3 taksit var 9 a kadar çıkıyor. bu bizi mahkum ediyor peşin almaya...:uzgunpeepo:
Valla Çok Güzel Ürünler Getiriyor Ama Taksit Olayı Herşeyi Batırıyor Gerçekten .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,858
Üyeler
196,832
Son üye
vision404
Geri