Passat mı Corolla mı

Normalde tartışmasız passat bu sorunun cevabı fakat bu bütçede ve istediğiniz kmde passatlar hem yılı çok düşük hemde temizini bulmak zor. Corolla daha iyi bi tercih olur. Bana soracak olursanız corolla yerinede megane tercih edin derim.
Passat bizim burda birine bahset akşama satarsin Corolla yi saterken uğraştırıyor acil para lazım olsa sıkıntı

Bütçeye ne kadar uyar bilmiyorum ama 1.8 Corolla daha mantıklı gibi
+HYBRİD
+4 Silindir 1800cc hacim (atmosferik araçlarda kesinlikle motor hacmi ciddi önem arz ediyor.)
+Karma yakıt tüketimi 4,5 - 5,5 arası
+Sonuçta bir Japon güvenilirliği var
- Uzunyolda yüksek hızlarda rakibi Passat'a göre biraz daha lastik ve rüzgar sesi alır.

Sürekli uzun yol yapan biri değilseniz en mantıklı tercih bu olur.

Bütçeye ne kadar uyar bilmiyorum ama 1.8 Corolla daha mantıklı gibi
+HYBRİD
+4 Silindir 1800cc hacim (atmosferik araçlarda kesinlikle motor hacmi ciddi önem arz ediyor.)
+Karma yakıt tüketimi 4,5 - 5,5 arası
+Sonuçta bir Japon güvenilirliği var
- Uzunyolda yüksek hızlarda rakibi Passat'a göre biraz daha lastik ve rüzgar sesi alır.

Sürekli uzun yol yapan biri değilseniz en mantıklı tercih bu olur.
Sürekli olmazsada haftada bir mesela oda uzak mesefa olur

Eğer 2023 ve üstü Toyota Corolla hybrit alamıyorsan , passat derim. Nedeni ise 2022'ye kadar olan Hybritler Nikel-Metal bataryalara sahip ve hem güç hem de yakıt tüketimi olarak 2023 ve sonrasına göre daha kötü. 2019-2022 arası olanlar 122 Hp , 2023 ve sonrası olanlar 140 Hp ve lityum bataryalara sahip.

Eğer 2023 ve üstü Toyota Corolla hybrit alamıyorsan , passat derim. Nedeni ise 2022'ye kadar olan Hybritler Nikel-Metal bataryalara sahip ve hem güç hem de yakıt tüketimi olarak 2023 ve sonrasına göre daha kötü. 2019-2022 arası olanlar 122 Hp , 2023 ve sonrası olanlar 140 Hp ve lityum bataryalara sahip.
Bilmiyorum valaha bı kararsizlik var sıfır sanderoda mantikli geliyor 1.0 kötü yanı

SORUMU KANKA BU TENEKE COROLLA VAR Bİ BİDE KAYA GİBİ PASSAT ba kelim ayağım titriyor diğerlerini okumadım ama o paraya cillop gibi insigniada alabilirsin

sanayiye yedirecek paran varsa passat ama ekonomik durumun daha önemliyse corolla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri