2000 Lira Fark Verip İşlemci Yükseltmekmi Sdd Yükseltmekmi?

DarLox

80+
Reaksiyon skoru
2
OEM sistem alacam 2 bin lira ekelyip işlemciyi 225f den 245FK mi yükseltmek yoksa sdd yi 500gb dan 1 tb yükseltmekmi veya 2 bin liraya ikiside değmezmi?

2000 liraya artık 500gb ssd zor bulunuyo ben olsam onu yapardım ekran kartına da bağlı genelde çok fark etmiyor (hele de 5060 9060xt falanla kullancaksan onu)

İşlemci daha elzem.

ilk işlemci bence daha sonrası işlemci upgrade yapmaya çalısırsan elindekini satmaya çalısmak vs. uğraşırsın ama daha sonrası için direk 1tb lik ssd alıp 1.5tb e yükseltmiş olursun

ilk işlemci bence daha sonrası işlemci upgrade yapmaya çalısırsan elindekini satmaya çalısmak vs. uğraşırsın ama daha sonrası için direk 1tb lik ssd alıp 1.5tb e yükseltmiş olursun
böyle bi soru sorduğuna göre anakartta 2. m2 slotu zor gibi

OEM sistem alacam 2 bin lira ekelyip işlemciyi 225f den 245FK mi yükseltmek yoksa sdd yi 500gb dan 1 tb yükseltmekmi veya 2 bin liraya ikiside değmezmi?
Sanırım itopyadaki sistemden bahsediyorsunuz eğer öyleyse seçili anakartta 2. M2 slotu desteği olduğu için ilk işlemciyi yükseltip daha sonra ssd Yükseltmesi yapmanız daha makul olabilir

böyle bi soru sorduğuna göre anakartta 2. m2 slotu zor gibi
evet dediğniz gibi tek slot
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım itopyadaki sistemden bahsediyorsunuz eğer öyleyse seçili anakartta 2. M2 slotu desteği olduğu için ilk işlemciyi yükseltip daha sonra ssd Yükseltmesi yapmanız daha makul olabilir
sistem bu m2 tek slot sanırsam

evet dediğniz gibi tek slot
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sistem bu m2 tek slot sanırsam
Hocam kuark-spidere bakmanız daha makul olabilir. Dediğim gibi m2 slotu 2 tane ve 2 bin tl ye 245kf işlemciyede yükselte biliyorsunuz.
Bu sistemden bahsediyorum

Hocam kuark-spidere bakmanız daha makul olabilir. Dediğim gibi m2 slotu 2 tane ve 2 bin tl ye 245kf işlemciyede yükselte biliyorsunuz.
Bu sistemden bahsediyorum
Mantıklıymış sağolun hocam.

Mümkünse ikisini de yap, mümkün değilse de işlemciyi yükselt SSD sonradan da halledilir işlemciyi sonradan yükseltmek zor oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri