2.EL ELEKTRO GİTAR AMFİ FİYATLARI

js11 arkadaşımda var , metal tonları çok güzel seni üzmez . Güzel bir başlangıç gitarı ama clean tonlarda çok kötü. Bu gitar yerine 5 yollu switch olan bir gitar tercih edebilirsin. Bendeki gitar 5 yollu switch 2. elde temiz bulursan öneririm , gerçekten çok rahat bir gitar. Ibanez GRG131DX ve GRG121DX modellerine bir bak istersen. Ses konusunda birebir aynı gitarlar , sadece renkleri farklı ve ikiside 5 yollu switche sahip.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağolun , umarım sizin de her şey gönlünüzce olur.
peki amfi öneriniz var mı? aile evindeyim ses sıkıntı o yüzden sessiz çalabileceğim bi amfi arıyorum çok profesyonel bir şey olmasına gerek yok max 5-6k verebilirm gitar olarak da SX strat modeline bakiyodum baslangıc icin

amfi olarak yapay zeka bu amfiyi önermişti şöyle bi setle karşılaştım mantıklı mı bu
IMG_6698.webp

amfi olarak yapay zeka bu amfiyi önermişti şöyle bi setle karşılaştım mantıklı mı buAlıntıyı görüntüle
Nux amfi başlangıç için iyi bir seçenek olabilir hem küçük ve taşınabilir olması ve yanılmıyorsam pilliydi bu bende alacaktım daha sonra ses kartı aldım fakat telefon uygulaması ile çeşitli amfi simulatörleri kullanılabiliyordu gayet yeterli olacağını düşünüyorum

Nux amfi başlangıç için iyi bir seçenek olabilir hem küçük ve taşınabilir olması ve yanılmıyorsam pilliydi bu bende alacaktım daha sonra ses kartı aldım fakat telefon uygulaması ile çeşitli amfi simulatörleri kullanılabiliyordu gayet yeterli olacağını düşünüyorum
gitar nasıl peki Sx strat öneriyodu çoğu kişi ama sanırım squier strat direkt fender markasının alt ürünü alt markası gibi bir şeymiş daha iyi olduğunu okudum

gitar nasıl peki Sx strat öneriyodu çoğu kişi ama sanırım squier strat direkt fender markasının alt ürünü alt markası gibi bir şeymiş daha iyi olduğunu okudum
Evet squier fenderin alt markası gitar hakkında net bir bilgim yok ama uygun bir başlangıç kiti olduğunu düşünüyorum

Geri