Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Elimde poco f5 pro var bayağı klasman
Önbellek temizliği yapmadığım zaman
Tofaşa dönüşüyor onu geçtim ilerleyen zamanlarda aktif 2.senesini doldurduğu da şarjın %5 düştüğü zaman aşırı kasmaya başlayacak
Not
Redmi k60 pro da kullandım yandan yemişi aynı yani
lol debloat yapmak zor mu hocam ben de o sayede kullanabiliyorum zaten telefonumu 1 dakikalik islem icin sen ille de iskence cekmek istiyorum markayi yerecegim diyorsan buyur yer 2 tane uygulama indireceksin 10 tana tike basip sileceksin yardim istiyorsan silmen gereken servisleri yazayim da xiaomi kotu diyorsun neden diyorum tek cevap bloatware hadi ya xD 20 bin liralik telefonumla 170 binlik iphone u tokatliyorum kimin umrunda 1 dakikalik bloatware

Samsung 9100 Pro 2 TB SSD'm geldi arkadaşlar. Altta ürünü görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Not: Onun bunun çocuğunun teki 980 prosundaki etiketi söküp 9100 pro etiketini buna yapıştırıp iade ediyor. Amazon depo da dünden razı kazıklanmaya. Bu şekilde heyecanla beklediğim durum hüzünle sonuçlanıyor.
bu mesajı sil hocam bence. eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokma

Bizim insanımıza iyi şeyler yaramıyor. Ahlak değerlerinden yoksun bunu yapanlar. Umarım tespit edilecek şekilde bir düzen gelir yoksa edecekleri zarardan depo olayı rafa kalkıp iade süreci diğer Pazar yeri sitelerinden farksız hale gelir.

İsmi lazım değil bazı gruplarda millet birbirlerine yaptıkları hırsızlıkları ağdalı ağdalı anlatıyorlar. Hadi yaptın utanmadın, bari paylaşmaya utan be kardeşim. Bu ne arsızlıktır yav.

O ssd'yi o hale getirip iade edeni bulup polise şikayet etmek 10 dakikasını almaz Amazon'nun.

anakart ürün geldi arka plaka sallanıyor termal macun lekesi vardı kutu toz içindeydi ama soket tertemiz çok garip napsam bilemedim

Knk istersen yardım edebilirim
Şikayet hattımız var konu açabilirim

Derim arkadaşım Amazon depo dan SSD aldı
Gelen ürünle aldığı ürün alakası yok
İade eden kullanıcı üstündeki etiketleri çıkartıp farklı bir ürün iade etmiş
Bunun gibi bir çok kişi mağdur oluyor

Böyle bir şey yazabilirim ya da daha iyisi varsa
Bize ne kazandırır böyle bir şey?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular