Ekran Kartı Oyunda 80 Dereceye Çıkıyor

Mahvetmiş dostum kartı. Pedlerin ölçüleri doğru değil bütün macun taşmış. Kaliteli olmadıkları buradan be
Nasıl kurtarırım. Bilgisayarcıya gitme şansım yok. Sadece kargolatıp göndere bilirim. Yada kendim uğraşıcam..

varmı bildiğiniz güvenilir bir yer. kargo ile göndersem. yaptıra bilecek bir yerde değilim. dağın başındayım
Teknolojicozum isimli bir instagram kanalı var, yeri İstanbul’da ona yaptırabilirsin. Anlaşmalı kargo vs var

Padler muhtemelen doğru kalınlıkta değil,
Sürülen macun miktarı çok fazla, örnek vermem gerekirse oradaki macun yaklaşık 3-4 karta sürmeye yeter muhtemelen.
Neler yapılabilir? (Sadece tavsiyem ve kendi düşüncem. Bir profesyonel yorum değildir. Tüm sorumluluk sana aittir)

Ekran kartı üreticisine ulaş kartının modelini yaz termal pedlerin mm kalınlıklarını öğren.
Doğru kalınlıkta ve ebatlarda padleri satın alın.
2. O macunları izopropil Alkol ile temizleyin(Sadece macun olan yerleri çok dikkatlice bir mendil veya kulak çöpü ile.)
3. Bilindik bir satıcıdan termal macun alın
4.Kartı sakın bu halde kullanmaya çalışmayın.
5.KARTI SAKIN SU İLE TEMİZLEMEYE ÇALIŞMAYIN OKSİTLENME YAPACAKTIR.

Facia olmuş ama üzülmeyin kartta fiziksel sorun olmadığı sürece pad değişimi sonrası normal kullanırsınız. Bu şekilde kullanmayın.

Nasıl kurtarırım. Bilgisayarcıya gitme şansım yok. Sadece kargolatıp göndere bilirim. Yada kendim uğraşıcam..
Burada reklam gibi isim vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama birkaç haftadır Alper Karadağ adında bir youtuberın videoları önüme düşüyor, izlemesi de keyifli birisi en azından onu söyleyebiliyoruzdur diye umuyorum. Bir sürü videosu var, yaptığı işte kaliteli duruyor, istersen bir bak hatta kendi teknik servis dükkanı da var, Google puanı da baya yüksek bi araştır bence.

Son düzenleme:
Facia olmuş ama üzülmeyin kartta fiziksel sorun olmadığı sürece pad değişimi sonrası normal kullanırsınız. Bu şekilde kullanmayın.
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burada reklam gibi isim vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama birkaç haftadır Alper Karadağ adında bir youtuberın videoları önüme düşüyor izlemesi de keyifli birisi en azından onu söyleyebiliyoruzdur diye umuyorum. Bir sürü videosu var yaptığı işte kaliteli duruyor istersen bir araştır hatta kendi teknik servis dükkanı da var, google puanı da baya yüksek bi araştır bence.
Tamamdır bakıyorum hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,002
Üyeler
197,107
Son üye
xabze
Geri