🔥İndirim Sapphire Rx9070 XT Pulse 33.500 TL// Pure 35.999 TL 6-9 Taksit 🔥 🔥

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,050
Son düzenleme:
1780350708625.webp

hocam pttawm deki satıcı nasıldır bilmiyorum ama fiyatlar aynı gibi

Hocam taksit seçeneği güzel ancak ortada bi indirim yok yani hatta 500 liraya yakın daha pahalı.
tulparlife adlı satıcıdan almak istiyorsanız o sizin tercihiniz hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz ürünleri alırken ürün kadar satıcı da önemli ben şahsen hayatta o tarz bir satıcıdan ürün almam.

Bu tarz ürünleri alırken ürün kadar satıcı da önemli ben şahsen hayatta o tarz bir satıcıdan ürün almam.
tabii ki önemli hocam onun aksini idda etmedim yani ortada bi indirimin olmadığını belirtmek istedim yanlış anlama baştacısın sonuçta millet faydalansın diye konu açıyorsun .

hocam ben ilk defa sistem topluyorum sistemi beyaz toplayacagim ama ekran karti konusunda merak ettigim seyler var 9070xt almak istiyorum ama sirf beyaz diye 3,5k fiyat farki var cok sacma geliyor siyah ta almak istemiyorum indirim falanmi beklemeliyim acaba ne onerirsiniz

hocam ben ilk defa sistem topluyorum sistemi beyaz toplayacagim ama ekran karti konusunda merak ettigim seyler var 9070xt almak istiyorum ama sirf beyaz diye 3,5k fiyat farki var cok sacma geliyor siyah ta almak istemiyorum indirim falanmi beklemeliyim acaba ne onerirsiniz
9070 xt pure indirim bekleyebilirsin ama hepsiburada satıcı ve taksit açısından alınabilir bu fiyattanda şans işi biraz kampanya fiyatı

Hocam beyaz toplamanın olayı o yapacak bir şey yok. Her şeyin beyazı pahalı. Sen dua et NVIDIA cı değilsin. 5070Ti almaya kalksan beyaz diye 10k fazla veriyorsun. Siyah alıp dış kasasını söküp beyaza boyayan insanlar vardı ama garanti kapsamı dışında kalır muhtemelen.

Talep olduğu için aylardır hep fiyat aynı. Kasım ayı belki olursa olur onun haricinde zor gibi. Hepsiburada da tek avantaj word premium kart ile 9 taksit olması. 6 ay taksitli 500 TL daha az olanda var.

Talep olduğu için aylardır hep fiyat aynı. Kasım ayı belki olursa olur onun haricinde zor gibi. Hepsiburada da tek avantaj word premium kart ile 9 taksit olması. 6 ay taksitli 500 TL daha az olanda var.
Tek avantaj taksit değil satıcının hepsiburada olması güven açısından. En düşük fiyattan 2-3 bin fazla bile verilir.

Sapphire Amd kartlar içinde en stabil en eski firma sayılır.Fiyat fena değil senin de dediğin gibi son 10 gündür saçma bir pompa var fiyatlarda ram/vram bahane edilip 40-45kye çekebilirler..Ellerindeki 5070 kartlar patlamasın diye yakın fiyatlarda tutarlar ki bizi daha güzel kazıklasınlar..Normalde uzun süre 600-650 dolar arasındaydı bu kard ama son 1-2 aydır bazı avrupa ülkelerinde de pahalılandı 9 taksit imkanı olans atıcısı hb olan ve sapphire olan ortamda ihtiyacı olan alsın yarın X firmada bu kart 30k bile olsa 9 taksit her zaman senin avantajın olacak..En basidinden 30kyı vadeli hesaba at o farkı kapatır ama yarın kartı 40a çekerlerse üzülürsün.Yada ben son bir şans beklemek istiyorum diyorsan biliyorsun bu sene Primeday idnirimleri hazirana çekildi 9 yada 20 haziran sonrası başlar..Birde onu göreyim diyorsan sen bilirsin.

Maalesef beyaz vergisi diye bir gerçek var. 36'nın altına hiç düştü mü bilmiyorum ama Pure 9070XT çok şık bir kart. Gerçekten beyaz bir sistem istiyorsanız, sistemi kurduktan sonra ödediğiniz o beyaz vergisine değdiğini görüyorsunuz. Şimdiden hayırlı olsun sisteminiz, performansınız bol olsun. Bu arada, Bonus vb. kart kampanyalarıyla yüksek maliyetli parçalarınızı 1000t, 1500₺ gibi biraz daha uyguna getirebilirsiniz.

Geri