Yok gta oynadıgım için watchdogs oynamam diyodum. başka çeşit olarak simulator olabilir araba tamir tarzı olabilir hikayeli pek sevmiyorum sadece.gta tarzında diyorsan watch dogstan başka çok open world oynamadım ama başka çeşit seviyorsan önerebilirim
Simulatör veya hayatt kalm oyunu tarzı mesela stranded deep veya 7days gibi.ne tür oyunlar seversiniz hocam ona göre öneri yapalım
birlikte oynayacak arkadaşın varsa raft oyna ama epicte varmı hiçbir fikrim yok ve teknik olarak hikayeli oyun diye geçiyorYok gta oynadıgım için watchdogs oynamam diyodum. başka çeşit olarak simulator olabilir araba tamir tarzı olabilir hikayeli pek sevmiyorum sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Simulatör veya hayatt kalm oyunu tarzı mesela stranded deep veya 7days gibi.
Maalesef bilgisayarı olan arkadaşım yok.birlikte oynayacak arkadaşın varsa raft oyna ama epicte varmı hiçbir fikrim yok ve teknik olarak hikayeli oyun diye geçiyor
tek başına da oynanır ama şöyle 1 2 kişiyle girmezsen tadı çıkmaz bence başka simülatör tarzı oyunlardan da çok haberim yok haydi iyi oyunlarMaalesef bilgisayarı olan arkadaşım yok.
Sağol.tek başına da oynanır ama şöyle 1 2 kişiyle girmezsen tadı çıkmaz bence başka simülatör tarzı oyunlardan da çok haberim yok haydi iyi oyunlar
Oynadım bitirdim neredeyse 1.yide 2.yide var hesapta yani
cok simulasyon oyunu yok burda steamde olsa onerebilirdim ama bulamadım hocam burdaOynadım bitirdim neredeyse 1.yide 2.yide var hesapta yani
evet bende bulamadım 3 saattir valla bişeyler önerin alayım ne önerirseniz.cok simulasyon oyunu yok burda steamde olsa onerebilirdim ama bulamadım hocam burda