🔥İndirim Sapphire Rx9070 XT Pulse 33.500 TL// Pure 35.999 TL 6-9 Taksit 🔥 🔥

Undervolt rehberi var mı dostum bu işlerden çok anlamam da. Tam olarak ne faydaları var. Aldığımdan beri default kullanıyorum. 300w civarı çalışıyor 60 derecelerde .
Arkadaş paylaşmış video, pulse modelinde bellek sıcaklığına dikkat etmek gerekiyor çünkü diğer modellere göre memory temp daha yüksek. O yüzden bellek oc pek tavsiye etmiyorum, haricinde birkaç saat uğraşarak kartınızın ideal undervolt değerlerini bulabilirsiniz. Güç daha az tükettiği için hem daha az ısınacak hem de daha sessiz uzun ömürlü çalışacak.

Prime day yaklaşıyor acaba bundan uygununu görür müyüz diye merak ediyorum.
prime day ne kral kasım mı bende toplayacagimda anlamadim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sapphire Amd kartlar içinde en stabil en eski firma sayılır.Fiyat fena değil senin de dediğin gibi son 10 gündür saçma bir pompa var fiyatlarda ram/vram bahane edilip 40-45kye çekebilirler..Ellerindeki 5070 kartlar patlamasın diye yakın fiyatlarda tutarlar ki bizi daha güzel kazıklasınlar..Normalde uzun süre 600-650 dolar arasındaydı bu kard ama son 1-2 aydır bazı avrupa ülkelerinde de pahalılandı 9 taksit imkanı olans atıcısı hb olan ve sapphire olan ortamda ihtiyacı olan alsın yarın X firmada bu kart 30k bile olsa 9 taksit her zaman senin avantajın olacak..En basidinden 30kyı vadeli hesaba at o farkı kapatır ama yarın kartı 40a çekerlerse üzülürsün.Yada ben son bir şans beklemek istiyorum diyorsan biliyorsun bu sene Primeday idnirimleri hazirana çekildi 9 yada 20 haziran sonrası başlar..Birde onu göreyim diyorsan sen bilirsin.
kral primeday indirimi dedigin nedir

Son düzenleme:
RX 6900xt se den geçsem mi karar veremiyorum bir türlü güzel bi 5070 ti indirimi olsa onu değerlendirmek istiyorum ama şimdilik devam sanırım.

RX 6900xt se den geçsem mi karar veremiyorum bir türlü güzel bi 5070 ti indirimi olsa onu değerlendirmek istiyorum ama şimdilik devam sanırım.
6900xt den geçmeye gerek yok hocam çok mantıklı bir hareket olmaz. 6000 serisini bekle bence o zamana kadar rahatlıkla idare eder.

Arkadaş paylaşmış video, pulse modelinde bellek sıcaklığına dikkat etmek gerekiyor çünkü diğer modellere göre memory temp daha yüksek. O yüzden bellek oc pek tavsiye etmiyorum, haricinde birkaç saat uğraşarak kartınızın ideal undervolt değerlerini bulabilirsiniz. Güç daha az tükettiği için hem daha az ısınacak hem de daha sessiz uzun ömürlü çalışacak.
Pulse de fan aşırı kısılmış kart çok ısınsa dahi fan kendini pek artırmıyor kendi fan ayarim var üstüne 230w limitli uv var oyunlarda mesela rdr2 de fan 1400 ile 1600 rpm arası dönüyor saatlerce oynamama rağmen bellek 70 ile 74 arası sabit duruyor 75 dahi olmuyor gpu da sabit 48 50 derecede seyrediyor hotspot da 66 sabit.Nitroya vs fazladan 8 9k kesinlikle gerek yok sırf beyaz ve rgb için pure ye 2 3k fazla verilebilir nitro aman aman soğuk çalışmıyor arada birkaç derece ancak oynuyor

ben oyun bile oynamıyorum maks pubg 3070 var benide 9070xt kaşıntısı tuttu :D
Boşver bende 9070xt var cs valo pubg nadir gta5 haricinde oyun oynamıyorum ancak foruma youtube vs giriyorum 🤣

Pulse de fan aşırı kısılmış kart çok ısınsa dahi fan kendini pek artırmıyor kendi fan ayarim var üstüne 230w limitli uv var oyunlarda mesela rdr2 de fan 1400 ile 1600 rpm arası dönüyor saatlerce oynamama rağmen bellek 70 ile 74 arası sabit duruyor 75 dahi olmuyor gpu da sabit 48 50 derecede seyrediyor hotspot da 66 sabit.Nitroya vs fazladan 8 9k kesinlikle gerek yok sırf beyaz ve rgb için pure ye 2 3k fazla verilebilir nitro aman aman soğuk çalışmıyor arada birkaç derece ancak oynuyor

Boşver bende 9070xt var cs valo pubg nadir gta5 haricinde oyun oynamıyorum ancak foruma youtube vs giriyorum 🤣
bende aynı ya güncel karta geçeyim kafasındaydımda cidden gerek yok ya önüme denk gelirse kozmetiği iyi alırım taksitle :D

Güzel kart, çıktığında almıştım hala kullanıyorum canavar gibi. Undervolt ile 4k'da 5-6fps kayıpla 212w'da çalışıyor, ses yok ısınma yok coilwhine yok. Rtx 5070ti ile kafa kafaya, 9 ay taksit ile çok daha uyguna almış olursunuz.

bende öyle aldım valla. senin uv değeri ne

Bu kartı 1.5 senedir kullanıyorum voltaj offseti -55, max fan hızı %30, güç limiti -%20 olarak sorun yaşadığım tek oyun diablo 4 oldu o da undervolt yaptığım için oluyor, undervoltsuz onda da sorun olmadı. Bu kart yerine 5070ti al amd sorunlu yazanları dinleme en ucuz 5070ti ile en ucuz 9070xt arasında en az 20bin tl var, en ucuz 5070ti da ssf modelleri bildiğin helikopter sesi gibi fan sesleri var en az 1900 rpm'de çalışıyor fanları soğutabilmek için kartı. Bu kartın soğutması süper, fan sesi yok al geç 20bin tlen cebinde kalsın oled monitör al. Benim tek sorunum kartta coil whine olması o da her oyunda olmuyor.

6900xt den geçmeye gerek yok hocam çok mantıklı bir hareket olmaz. 6000 serisini bekle bence o zamana kadar rahatlıkla idare eder.
Performans açısından hiçbir eksisi yok belki biraz eski ama taş gibi kart hala sistemimi zaten güçlü bir temel üzerine kurdum 6900xt de şu an 1080p monitörde olduğumu varsayarsak harika bir performans veriyor yakın zamanda 2k ye geçmeyi düşünüyorum o zaman bile beni yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum ama herkesin dediği gibi kaşıntı işte :)))

Arkadaşlar bir şey soracam benim kasa ve anakart beyaz normalde 9070xt püre alıcaktım ama fiyat pahalı onun yerine pulse alsam kasada kötü durur mu?

Arkadaşlar bir şey soracam benim kasa ve anakart beyaz normalde 9070xt püre alıcaktım ama fiyat pahalı onun yerine pulse alsam kasada kötü durur mu?
Durmaz al gitsin. Benim kasa beyaz diğer tüm her şey siyah.

Geri