xxxahmetxxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
Ben şikayetimi yaptım yapacaklar da kuponun verilmediğini vurgulasın olurda kuponu atarlarsa da mantıklı olur ise çatır çutur yiyin
Ben onu yazmadım elimde öyle bir mesaj olmadığı içinBen şikayetimi yaptım yapacaklar da kuponun verilmediğini vurgulasın olurda kuponu atarlarsa da mantıklı olur ise çatır çutur yiyin
mantıklıBen şikayetimi yaptım yapacaklar da kuponun verilmediğini vurgulasın olurda kuponu atarlarsa da mantıklı olur ise çatır çutur yiyin
İptal mesajında yazıyordu size yazmamışlar mıBen onu yazmadım elimde öyle bir mesaj olmadığı için
Bana iptal mesajı gelmedi ki sabah bir bakim dedim ne oldu diye iptal edilmiştir yazdı siparişlerde.İptal mesajında yazıyordu size yazmamışlar mı
Değişik işler vallahiBana iptal mesajı gelmedi ki sabah bir bakim dedim ne oldu diye iptal edilmiştir yazdı siparişlerde.
Parayı 1 gece döndürdüler diye düşünmeye başladımDeğişik işler vallahi
Yapay zekaya yaz herşeyi hallederbeyler bende almistim iptal yemisiz canli destege yazdim kuponda atmadilar napmamiz lazim thh ye basvurucaksakda atmamiz gereken metini atabilme sansiniz varmidir
kod vereceğiz diye oyalıyorlar ya ben şikayet ettim kod verselerde kullanmam artıkbenimkide iptal edilmiş kod falanda vermediler kod alanlar nasıl aldığını yazabilirmi