Konuştuğum Kız Problemlimi?

Arkadaşlar merhaba bi kız ile yaklaşık bir aydır konuşuyoruz insta ve wp üzerinden. Buluşmak için birbirimizi fazlasıyla tanıyoruz fakat kız buluşmaya gelmek istemiyor nedeni ise Yks yüzünden. Yaklaşık 18 gün var Yks sınavına fakat bana yarım gün ayırıp buluşmaya gelmiyor sınava çalışmam lazım diyor. Bende ona soru sordum daha bir hafta öncesine kadar telefonla oyunuyordun şimdimi geldi aklına diye onun söylediği şey ise ailem ile kavga ettim daha yeni aklım başıma geldi dedi. Bilmiyorum buluşmakmı istemiyor yoksa sizce buluşmakmamak için bir nedenmi ?
Telefonla oynamasa hedefi 5 k falan sandım da bence seni yedek kulübesine atmıs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen problemsin knk kızın sınavına 18 gün kalmış buluşalım diyosun
ya sevmiyor yada hedefi en az 5 k baska açıklaması olmayabilir kesin değil Ama bunlardan biri bence

Arkadaşlar merhaba bi kız ile yaklaşık bir aydır konuşuyoruz insta ve wp üzerinden. Buluşmak için birbirimizi fazlasıyla tanıyoruz fakat kız buluşmaya gelmek istemiyor nedeni ise Yks yüzünden. Yaklaşık 18 gün var Yks sınavına fakat bana yarım gün ayırıp buluşmaya gelmiyor sınava çalışmam lazım diyor. Bende ona soru sordum daha bir hafta öncesine kadar telefonla oyunuyordun şimdimi geldi aklına diye onun söylediği şey ise ailem ile kavga ettim daha yeni aklım başıma geldi dedi. Bilmiyorum buluşmakmı istemiyor yoksa sizce buluşmakmamak için bir nedenmi ?
18 gün bekle sonuç olarak önemli olabilir ama 18 gün sonra bi bahanesi varsa ayrır

Artık gerçek hayatta babana bile güvenmiycen diyolar sen sanaldaki kızı buluşcak kadar nasıl iyi tanırsın tanıyabilcen nasıl buluşcan ortalık bu kadar kötüyken ne tuzak olabilceni ne bilcen trol biri senle eğleniyor boş zaman geçiriyor işte 1 aydır ayrıca sen ve senin gibiler sanalda gördünüz tanıdınız gibimi zannediyonuz gerçek hayatta insanları belkide davranışsalda karakterselde hiç hoşuna gitmeyecek tipine aşık olsan tip olarak bile sanal farklıdır birinin kanlı canlı karşında dururkenki gördüğün tip farklıdır buluşsan hadi diyelim herşeyi dört dörtlük tip davranış karakter buluştun hoşuna gitti sende ona aynı şekilde git gel atıyorum her gün 2 saat yolmu ayırcan o sana ayırcakmı öyle bir boşluk olacakmı 2 tarafında gerçek hayat bile bi bakıyon 2 güne kopuyo sanaldan gerçeğe dökülen işmi yürür yok sanaldan tanıştılar hatta evlendiler evli mutlu çocuklu milyonda 1 şeylerde haberlere çıkıyor sizce onların hayaliylemi hatta yola çıkmaya kalkıyosunuz 1 saniyelik engelle o 1 aylık sohbeti muhabbetide yok eder kalırsın öyle ne anlatıyon dayı

Bendede aynısı oldu gibi birsey beni gizli numaradan birisi aradı cok suhpeli konusuyordu ordan direk ilk konusmadan anladım kim olduğunu öğrendimdaha sonra Instagramdan yazdı daha sonraki ders calıscam falan dedi çalısmamıs tabii ki daha sonra 1:30 saatlik yolu 7 7, bucuk saatte gelmis inandırıcı gelmedi daha sonra neymiş unutmus telefonu geri gitmis gorende İstanbul a gitti zannedecek sonradan sınıftakinler tezgahladığını ogrendim 45 dakikalık yolu geri donsen bile hadi sursun 1:30 saat fazla fazla hesablandıgında bile zamanı tutmuyor kısaca yazmamak için bahane üretiyordu sonucu belli oldu demem o ki onu okuldaki biri tezgahlamıştır yani birde erkek meslek falansa olmama ihtimali cok düsük ben bir daha tercih yapıyor olsam meslek lisesi tercih etmem hele burdaki gidilecek gibi degil

bahane değil gayet geçerli bir sebep az bir süre kaldı mesele sadece zaman ayırmak değil kafası dağılacak belki şuan konsantre olacak. ikinci olarak sana söylemiyor ama güvenmiyor olabilir bir kızın yabancı bir erkekle kolay kolay buluşmamasını ben normal karşılarım devir kötü

büyük ihtimalle ailesinden izin alamaz zaten, 18 gün kalmış yks ye. Kızda bundan dolayı çekiniyor olabilir, aile baskısıyla daha çok çalışmaya başlamış olabilir, buluşmak istemiyor olabilir vs... Senin de çok üstelememeni tavsiye ederim. Kızı kendinden soğutmaya gerek yok. Böyle önemsiz bir konu için sevdiğin bir insanı kendinden uzaklaştırma. 18 gün kalmış zaten. Zaman hızlı geçiyor, sadece bekle ve bu konuyu çok dillendirmemeye çalış. En kötü 18 gün sorunun yks de mi yoksa buluşmak istememesi mi olduğunu anlayacaksın zaten.

Telefonla oynamasa hedefi 5 k falan sandım da bence seni yedek kulübesine atmıs

ya sevmiyor yada hedefi en az 5 k baska açıklaması olmayabilir kesin değil Ama bunlardan biri bence
kanka sınava 18 gün kalmış, sen hedefi 5k değilse mantıksız diyorsun. 18 günde aklına ne sokabilirse kar. 1-2 sorunun cevabına çalışabilse bile onu on binlerce kişinin önüne atacak. Yani kızı da suçlamaya gerek yok boş yere.

Bendede aynısı oldu gibi birsey beni gizli numaradan birisi aradı cok suhpeli konusuyordu ordan direk ilk konusmadan anladım kim olduğunu öğrendimdaha sonra Instagramdan yazdı daha sonraki ders calıscam falan dedi çalısmamıs tabii ki daha sonra 1:30 saatlik yolu 7 7, bucuk saatte gelmis inandırıcı gelmedi daha sonra neymiş unutmus telefonu geri gitmis gorende İstanbul a gitti zannedecek sonradan sınıftakinler tezgahladığını ogrendim 45 dakikalık yolu geri donsen bile hadi sursun 1:30 saat fazla fazla hesablandıgında bile zamanı tutmuyor kısaca yazmamak için bahane üretiyordu sonucu belli oldu demem o ki onu okuldaki biri tezgahlamıştır yani birde erkek meslek falansa olmama ihtimali cok düsük ben bir daha tercih yapıyor olsam meslek lisesi tercih etmem hele burdaki gidilecek gibi degil
Pekte anlamadım karmaşık bir olay gibide
Pek anlamadım karmaşık bi olay gibide özel numaraysa zaten direk açmamak lazım en iyisi yüzde yüz tezgah

Bırak reis bu yedek lovmombimg bombig zart zurt diyenleri kız sınava girecek sal sen 18 gün sonra çıksın güzel bir yemeğe götür sonra sinema patlar güzelce akarsınız

Bırak reis bu yedek lovmombimg bombig zart zurt diyenleri kız sınava girecek sal sen 18 gün sonra çıksın güzel bir yemeğe götür sonra sinema patlar güzelce akarsınız
Yav lovbombing ne oluyor hem Birkere kız buna 18 gün sonrada aynısını yaparsa çocuğun 18 günü gider

Hocam kız zaten yüksek ihtimal başka şehire gidecek üniversite için direk sal bence.

O çocuk gerçekte kız değil. İnternetten bulduğu resimleri seninle paylaşıyor. Seninle dalgasını geçip herkese anlatıyor. Sizin sınıftan biri bile olabilir. Sınıfındakiler her seni gödüklerinde bıyık altından gülümsüyor mu bir dikkat et.

Insta ve wp üzerindne konuşuyoruz ne dmeke ya bu şekilde partner bulamazsınız bulsanızo bile en azından bu 2 platform üstünden olmaz çok saçma bir şey + sana veya başkasına yazan başka biri olursa onlardan farkı ne olur karşınızdaki kişinin

Kral az bekle yks sonrasi belli olur.

Insta ve wp üzerindne konuşuyoruz ne dmeke ya bu şekilde partner bulamazsınız bulsanızo bile en azından bu 2 platform üstünden olmaz çok saçma bir şey + sana veya başkasına yazan başka biri olursa onlardan farkı ne olur karşınızdaki kişinin
realde buluşulmayan her ilişki sağlıklı değildir nokta

Geri