Dershanede Ki Hocanın Anlatım Şekli

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
231
Kpss için dershaneye yazildim bütün ders anlatimlari çok iyi kverdikleri kitaplarda guzel ama türkce anlatan kişi gercekten sinava girse yapamayacak seviyede, ciddiyim.
Ubiversite hocasi gibi slayttan okuyor bu internette ders videolari ceken hocalarin slaytlarindan ders anlatiyor tahtada yazmadan yazilani tekrarliyor. Ayrintili ve bos anlatiyor.
Kpss de çıkmış dil bilgisi paragraf sorularinda yanliş yapiyor kadın ve emin olamadigi bir bilgiyi Google'ın yapay zekasina soruyor.
Dershanedeki egitmenin bu seviyede olmasi normalmi dersine kimse gelmiyor anlatamadigi için bende youtubeden dinlemek zorunda kalıyorum.

Diploması falan yoktur torpillidir. Slayt anlatmasını falan birsekilde anlarımda paragraf çözemeyen soruyu yapay zekaya soran hoca mı olur geleyim ben anlatayım daha iyi anlatırım

Dershanedeki çoğu hoca, hoca bile değil ya. Atanamamış, onun bunun tanıdığı olan boş tipler. Bu arada gidin yönetime şikayet edin. Burası devlet okulu, lise falan değil. Para verip gittiğin bir yer. Verdiğin son kuruşa kadar hakkını araman lazım. Hatta hiç bir öğrenci beğenmiyorsa tek gitmektense, yanındaki şikayetçi tipleri de al hep beraber gidin.

Dershanedeki çoğu hoca, hoca bile değil ya. Atanamamış, onun bunun tanıdığı olan boş tipler. Bu arada gidin yönetime şikayet edin. Burası devlet okulu, lise falan değil. Para verip gittiğin bir yer. Verdiğin son kuruşa kadar hakkını araman lazım. Hatta hiç bir öğrenci beğenmiyorsa tek gitmektense, yanındaki şikayetçi tipleri de al hep beraber gidin.
Sikayet etsekte cok bisey degismez gibi geliyor tek o hoca var inanin.
Dershaneninde olanaklari kotu ayriyeten.
Dershanede ders valisanilirsiniz diyorlardı gittim tek kisilik kucuk odalar var icerisi tozdan befes alinmaz pencere cam yok hapishane hucresi gibi siralar tozlu kirik burda çalışabilirsiniz diyorlar. Yapicak birsey yok.
Turkce olmasada plur kendim bakiyorum o konuda yapilanilecek birsey yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Diploması falan yoktur torpillidir. Slayt anlatmasını falan birsekilde anlarımda paragraf çözemeyen soruyu yapay zekaya soran hoca mı olur geleyim ben anlatayım daha iyi anlatırım
Bu internette aker kartal var turkce hocası, onun dedigi seyler teknikleri tekrarliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri