🔥İndirim Asus Tuf B850m Plus Wıfı 9.155 TL (9.799 TL Olarak Stoklar Güncellendi)

çektim 1 tane kral sağolasın.

bayadır bu anakartı takip ediyordum, geçen haftaki indirimden 7800x3d indirmiştim ama belki bir gün işlemci yükseltirsem diye bu 9800x3d yanmalarından dolayı vazgeçmiştim bu anakarttan, msi mortar'a yönelmiştim fiyatının düşmesini bekliyordum. fakat 9k bu kart için çok iyi bir fiyat, inşallah ben 7800x3d'im ile mutlu mesut yaşarken asus bu meseleyi kalıcı olarak çözer bir daha da diğer serilerde yaşanmaz da bir sonraki yükseltmem için kafam daha rahat olur.

Eto bitmiş

Ekler

• 1000126581.webp
    1000126581.webp
    115.4 KB · Hit: 63
Direk çök demek bu karta fiyat kısmında biraz abartı kaçıyor. Fakat fiyat güzel, alınır. Gayet güzel kart. Link atıp hiçbirşey yazmamak yerine Faz vs. yazılması anakart konusunu geçtim hiçbir konuda pek görülen bir şey değil, onun için ayrca teşekkür edilmesi gerekiyor :D

Fiyat güzel de matx toplayana yarar

Direk çök demek bu karta fiyat kısmında biraz abartı kaçıyor. Fakat fiyat güzel, alınır. Gayet güzel kart. Link atıp hiçbirşey yazmamak yerine Faz vs. yazılması anakart konusunu geçtim hiçbir konuda pek görülen bir şey değil, onun için ayrca teşekkür edilmesi gerekiyor :D
Ben bu modellerin fiyatlarını aktif olarak takip ediyorum eğer kaçırmamışsam 10k nın altına WIFI lı modeli görmedim o yüzden öyle yazdım belki biraz abartı kaçmış olabilir haklısınız. Güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim.

Pahalı, tomahawk alırım 9-10 bütçeye
o bütçeye o kartın 0 ı yok ve sen al tomahawkını micron ram x3D işlemci ile combola bakalım forumda ne zaman sistem açılmıyor siyah ekranda kalıyor expo profili sürekli sıfırlanıyor veya expo düzenleyemiyorum diye gel buraya konu aç Asus kalitesini göz ardı ediyorsunuz ve donanımda aynılar denebilir

Vatan her ay satıyor x870 tomahawk aldım 12 e b850si 9.5k dı Crimson desert hediyesiydi hatta. b850 olanı 10591₺ hala koyuyor.
Güzel kardeşim senin dediğin anakartlar ATX. Yüksek bütçelerde birisi mATX alıyorsa zaten kompakt bir sistem kuruyordur ATX anakartı nasıl takacak kasasına? Ayrıca konudaki anakartın muadili MSI B850M Mag Mortar WIFI olur onunda indirimini ben paylaştım geçen indirimli hali 10.400 liraydı. Yani bu anakart her türlü muadillerinden daha iyi fiyatta. Kaldı ki bana Asus mu MSI mı Gigabyte mı tercih edersin deseler MSI'ı direk son sıraya koyarım.

çektim 1 tane kral sağolasın.

bayadır bu anakartı takip ediyordum, geçen haftaki indirimden 7800x3d indirmiştim ama belki bir gün işlemci yükseltirsem diye bu 9800x3d yanmalarından dolayı vazgeçmiştim bu anakarttan, msi mortar'a yönelmiştim fiyatının düşmesini bekliyordum. fakat 9k bu kart için çok iyi bir fiyat, inşallah ben 7800x3d'im ile mutlu mesut yaşarken asus bu meseleyi kalıcı olarak çözer bir daha da diğer serilerde yaşanmaz da bir sonraki yükseltmem için kafam daha rahat olur.
Sadece asrockta diye duymuştum yanma olayını diğer markalarda da mı olmuş.

Güzel kardeşim senin dediğin anakartlar ATX. Yüksek bütçelerde birisi mATX alıyorsa zaten kompakt bir sistem kuruyordur ATX anakartı nasıl takacak kasasına? Ayrıca konudaki anakartın muadili MSI B850M Mag Mortar WIFI olur onunda indirimini ben paylaştım geçen indirimli hali 10.400 liraydı. Yani bu anakart her türlü muadillerinden daha iyi fiyatta. Kaldı ki bana Asus mu MSI mı Gigabyte mı tercih edersin deseler MSI'ı direk son sıraya koyarım.
Kesinlikle, sıralama Asus, Gigabyte ve MSI diye gider hatta belki bir çok kişi araya ASRock bile sıkıştırabilir. Anakartta en çok sorunların yaşandığı marka MSI’dır zaten bunu ufak bir gözle araştırsanız farkedersiniz @kyemre058 son derece haklı. Ki bir kere bu anakart 8 layer, bu bütçeyi bırakın üstüne bile MSI bunları koymayabiliyor.

Sadece asrockta diye duymuştum yanma olayını diğer markalarda da mı olmuş.
Tüm markalarda yaşandı hocam fakat raporlanan vakaların %70'i asrockmuş ama düzeltildi galiba.

İmkanınız varsa başka bir anakart alın. Bende bunun aynısı var zamanla wifi ve Bluetooth özelliği gitti. Format vs de çare olmadı
Aynı anakartı kullanıyorum ben de 1 senedir, hiçbir sorun yaşamadım, kafanıza göre argüman uydurmayın. 9000 liraya 14+2+1 anakart düşünmeden bu fiyata alınırmış.

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
İmkanınız varsa başka bir anakart alın. Bende bunun aynısı var zamanla wifi ve Bluetooth özelliği gitti. Format vs de çare olmadı
Hemen hemen her anakartta o problemler oluyor. Asus ile alakası yok. MSI'da daha fazla yaşadım ve yaşayanlar olmuş o problemi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyatını haketmeyen nadir anakartlardandır bu. maks ederi 7-8K olan bir anakartı sırf asus tuf diye 9-10-11K bandın da tutmaya çalışıyorlar. fakat msi gigabyte tarafında asus'un bu modeline ciddi diş geçirebilen sıfır sıkıntı çıkaran modeller var. asus fiyatlandırmada bazen kantarın topuzunu ciddi kaçırıyor bazı fiyatlarda indirimli gibi görünebiliyor. halbuki indirimle uzaktan yakından alakası olmuyor
9 bin liraya şuan bundan daha iyi bir anakart olmadığını rahatlıkla iddia edebilirim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren