Uygulamada vatan kampanyasında herhangi bir ilerleme gibi bir şey yok sanıyorum 25bin harca kampanyasında ki gibi. Mecbur 3 Haziran'ı bekleyeceğiz o zaman sanıyorum ki.Hayır olmadı. Paraf mobile uygulamasından takip ettim ben her şeyi
Uygulamada vatan kampanyasında herhangi bir ilerleme gibi bir şey yok sanıyorum 25bin harca kampanyasında ki gibi. Mecbur 3 Haziran'ı bekleyeceğiz o zaman sanıyorum ki.Hayır olmadı. Paraf mobile uygulamasından takip ettim ben her şeyi
Evet hocam. Ben de bekliyorum 3 haziranı. O gün güncelleme yaparımUygulamada vatan kampanyasında herhangi bir ilerleme gibi bir şey yok sanıyorum 25bin harca kampanyasında ki gibi. Mecbur 3 Haziran'ı bekleyeceğiz o zaman sanıyorum ki.
Tamamdır teşekkür ederim tekrardan.Evet hocam. Ben de bekliyorum 3 haziranı. O gün güncelleme yaparım
Parafly uygulamasında geçmiş kampanyalarda görünüyor. Arkadaşımızın 5000Tl daha yattı bugün demesinin üzerine kontrol ettim. Benim hesabıma da yatırmışlar.Bugün 3 haziran, vatandan yaptığı alışverişin karşılığı 5.000 parafpuanın yatması lazım, katıldığım kampanyalar kısmından gitmiş kampanya herhalde süresi dolduğu için, henüz puan da yatmadı, yatan var mı?
25.000TL üzeri harcamadan gelen 5000 puan anında yatıyor mu? Bu puanların son tarihi var mı yoksa kullanana kadar hesapta kalıyor mu? Bilginiz var mı?Benim 5000TL daha yattı bugün. TV aldım 16270 TL puan yattı. Güzel oldu.
25.000TL üzeri harcamadan gelen 5000 puan anında yatıyor mu? Bu puanların son tarihi var mı yoksa kullanana kadar hesapta kalıyor mu? Bilginiz var mı?
Vatan kampanyasında 3 Haziran diye yazıyordu gördüm onu daha öncesinde de ilk 25.000 harcama için yükleme ile ilgili bir şey yazmıyor sanıyorum. O yüzden sormuştum teşekkür ederim.Anneler günü ve Paraf kart ilk harcama bonusu hemen yattı, Vatan ilk harcama bonusu kampanya listesinde belirtildiği vakit yattı. Kampanya sayfalarına bakın ne zaman yatacağı yazar ama kampanyalar değişiyor.
Hocam puanların son tarihi herhangi bir yerde yazmıyor. Yazmadığı için 1 aylık bir süresi yok bende 2 ay oldu halen duruyor puanlar ama bazen bankalar sene sonlarında bilgi vermeden silebiliyorlar. O yüzden ne kadar hızlı nakite döndürebilir yada harcama yaparsanız sizin daha iyiParafly uygulamasında geçmiş kampanyalarda görünüyor. Arkadaşımızın 5000Tl daha yattı bugün demesinin üzerine kontrol ettim. Benim hesabıma da yatırmışlar.
25.000TL üzeri harcamadan gelen 5000 puan anında yatıyor mu? Bu puanların son tarihi var mı yoksa kullanana kadar hesapta kalıyor mu? Bilginiz var mı?
Tamamdır teşekkür ederim. HB, trendyol vs e-ticaret sitelerinde geçiyor mu puan? Bu konuda bilginiz var mı?Her iki kampanyadan da yararlanan herkese hayırlı olsun arkadaşlar güzel kampanya oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam puanların son tarihi herhangi bir yerde yazmıyor. Yazmadığı için 1 aylık bir süresi yok bende 2 ay oldu halen duruyor puanlar ama bazen bankalar sene sonlarında bilgi vermeden silebiliyorlar. O yüzden ne kadar hızlı nakite döndürebilir yada harcama yaparsanız sizin daha iyi