Coil Whine Ekran Kartı Garanti Süreci

Haram zıkkım olsun verdiğimiz paralar ya ne diyeyim inşallah değildirler de uğraştırmazlar. Bazıları diyor degistirir bazıları diyor degismez çözemedim
Garanti ne kadar kaldı

Coil whine kisiyi rahatsız ediyorsa abartıysa değişim iade sebebidir. Daha önce garantiden iki kere doa raporu aldım. THH ile kazanmakta mümkün bilirkişi inceler sesi ses yüksek ve rahatsız ediciyse muhtemelen olumlu karar verir. Ama uğraşmaya değer mi kısmı muamma çünkü yeni aldığın karttada çıkacak artık neredeyse bütün kartlarda var. Son kullandığım 3-4 farklı marka kartın hepsinde cw çıktı. PSU ile alakası yok konunun çünkü PSU değişikliğide yaptım bu süreçte iki kere. Yanı kısacası konu sahibi arkadaş umarım istediğin gibi değişim iade raporu alırsın yeni kartta çıkarsa hüsrana uğrama. Çünkü %90 ihtimal çıkacak.

Coil whine kisiyi rahatsız ediyorsa abartıysa değişim iade sebebidir. Daha önce garantiden iki kere doa raporu aldım. THH ile kazanmakta mümkün bilirkişi inceler sesi ses yüksek ve rahatsız ediciyse muhtemelen olumlu karar verir. Ama uğraşmaya değer mi kısmı muamma çünkü yeni aldığın karttada çıkacak artık neredeyse bütün kartlarda var. Son kullandığım 3-4 farklı marka kartın hepsinde cw çıktı. PSU ile alakası yok konunun çünkü PSU değişikliğide yaptım bu süreçte iki kere. Yanı kısacası konu sahibi arkadaş umarım istediğin gibi değişim iade raporu alırsın yeni kartta çıkarsa hüsrana uğrama. Çünkü %90 ihtimal çıkacak.
Ya hocam yani rahatsız oluyor insan bir süre sonra umarım direk değişim yaparlar hiç insanmiyorum ama şansımı denemek istedim. Bugün servise vardı kargo ama halen isleme fln girmediler mail fln gelemdi inşallah uzun sürmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maşallah 1 yil demis az değil 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri